Un home i una dona d?una Administració de Loteria celebren haver donat el primer premi

A quins municipis catalans ha tocat la Loteria del Nen 2024?

El primer premi del sorteig del Nen és el 94974 i ha caigut a diversos municipis catalans

El primer premi del sorteig de Reis del 2024, valorat en 200.000 euros cada dècim, ha estat el 94974 i ha estat molt repartit per tot l'Estat. A Catalunya, caigut a diversos municipis catalans com Corbera de Llobregat; on s'han venut unes deu sèries; Barcelona, ​​Porqueres, Mataró, Sabadell, Montgat, Sant Vicent dels Horts, Anglès, La Jonquera i Corbera d'Ebre. El segon premi, valorat en 75.000 euros cada dècim, va ser el 89634 i va caure íntegrament a Móstoles (Madrid), mentre que el tercer -amb 25.000 euros cada dècim- va ser el 94974 i també va ser molt repartit.

A Catalunya, ha tocat a Tàrrega, Montgat, Terrassa i Cornellà de Llobregat. A l'edició d'aquest any del sorteig de Reis s'hauran repartit 770 milions d'euros davant dels 700 milions de l'any passat. L'administració número 2 de Corbera de Llobregat ha estat una de les que ha repartit el primer premi, concretament deu sèries valorades amb dos milions d'euros cadascuna. El propietari ha explicat a l'arribada a l'administració que ha venut la pràctica totalitat de les deu sèries i que només havia quedat un parell de dècimes per expedir.

Pel que fa a Barcelona, ​​ha caigut en dues administracions. Una d'elles, situada al carrer Galileu, va vendre una sèrie per finestreta, segons va detallar un dels responsables. Una altra de les administracions que ha repartit el primer premi és la plaça de Catalunya de Sant Vicenç dels Horts. Els seus propietaris no han pogut concretar a l'ACN quants dècims han venut, però han recordat que ja van vendre una sèrie de la grossa de Nadal del desembre passat.

Pel que fa a les localitats gironines que també han repartit el primer premi, les administracions número 1 de Porqueres i Anglès han venut un dècim i a la Jonquera també s'ha expedit un dècim. L'administració de La Bruixeta del Trèvol d'Anglès ha repartit un dècim de la Grossa del sorteig de Reis. La parella de la propietària, Marc Rosas, ha explicat a l'ACN que estaven "molt contents d'haver pogut repartir almenys un dècim del sorteig de Reis a una població petita". Roses estava convençut que "el número guanyador començaria en nou i així va ser", va relatar emocionat. Aquesta no és la primera vegada que Roses reparteix sort.

No és la primera vegada que donen un premi important

El 2019, quan amb la seva mare portaven l'administració El Trébol de Ripoll (Ripollès), ja van portar a la població 17 milions amb el tercer premi de la loteria de Nadal. Una sort que es va repetir el 2020, amb 7,5 milions més des de la mateixa administració. "Ara hem portat la sort a Anglès", va assegurar. Montgat reparteix part del primer i del tercer premi Un dels punts de venda que més sort ha repartit al sorteig de Reis d'aquest dissabte és l'administració número 1 de Montgat, situada al mercat de la localitat i que ha venut part del 94974 i part del tercer premi, dotat amb 25.000 euros el desè, que ha estat per al 57033.

Tot i això, per ara, no s'ha pogut determinar quantes sèries o quants dècims ha repartit de cadascun. A Terrassa, el tercer premi també s'ha venut en dos punts de la ciutat, un situat al carrer Antoninus Pius, encara que els seus responsables van comentar que la loteria es ven a través de terminal i tampoc van poder precisar quants dècims o sèries són repartides. Per la seva banda, a l'administració número 1 de Tàrrega i a l'administració número 6 de Cornellà de Llobregat han venut una sèrie cadascuna del tercer premi, en aquest darrer cas íntegrament per finestreta.