Fotograma de la sèrie 'L'Acadèmia' a TV3

Gerard Romero presenta la nova sèrie de TV3: Tots els detalls

La producció de Sony Pictures i Brutal Media té vuit capítols i es distribuirà a nivell mundial

3Cat estrenarà a primícia l'1 d'abril la sèrie 'L'Acadèmia', una producció de Sony Pictures i Brutal Media ambientada en una escola de futbol que parla del competitiu món de l'elit d'aquest esport. La ficció, protagonitzada pels actors catalans Ton Vieira, Marc Soler, Marc Martínez i Rita González , explora la vida d'un grup de nois i noies que entrenen en un dels millors clubs del món per esdevenir grans estrelles mundials.

La ficció aprofita aquest escenari per abordar temes com la competitivitat, la superació personal, l'homofòbia o el masclisme a l'esport. La sèrie, que consta de vuit capítols, es distribuirà a nivell mundial. La producció es va gravar íntegrament a Barcelona durant l'estiu del 2023 i, gràcies a la participació de 3Cat, es podrà veure en català a la plataforma. Aquest dijous s'ha fet la preestrena del primer capítol als Mooby Balmes Multicines.

L'acte, presentat pel periodista, comunicador i streamer Gerard Romero , ha comptat amb una sala plena de nois i noies d'escoles de formació de futbol de Catalunya, a més d'una representació de creadors de continguts joves del panorama audiovisual català. Després del visionat de l'episodi s'ha realitzat un col·loqui amb els actors de la sèrie i el públic assistent on s'han tractat diverses temàtiques que aborda la ficció.

La Academia. Todo está en juego – Tráiler Oficial | Prime Video España

Qui és Gerard Romero?

Gerard Romero és un periodista esportiu molt conegut per la seva cobertura especialitzada al futbol, amb un enfocament particular al FC Barcelona. Ha guanyat reconeixement per la capacitat d'obtenir informació exclusiva i notícies d'última hora relacionades amb el club, els jugadors i els traspassos. Al llarg de la seva carrera, Romero ha treballat per a diversos mitjans de comunicació, inclosos canals de televisió, ràdio i plataformes digitals.

El que distingeix Gerard Romero en l'àmbit del periodisme esportiu és la seva estreta relació amb fonts dins del món del futbol, cosa que permet proporcionar a la seva audiència informació molt actualitzada i sovint exclusiva. És conegut pel seu ús efectiu de les xarxes socials, on comparteix notícies, rumors i anàlisis amb els seus seguidors, creant una comunitat d'aficionats al futbol que en valoren la perspectiva única i les informacions de primera mà.

També participa a altres projectes. És President de l'equip Jijantes de la Kings League i aviat presentarà un nou concurs a TV3.