Apareixen cartells contra Sílvia Orriols a Ripoll

Una entitat bonista penja cartells assenyalant Sílvia Orriols

Silvia Orriols és Batllessa de Ripoll des de fa uns quants mesos i les seves polítiques no agraden a l'esquerra

El 28 de maig passat, els ciutadans de Ripoll van parlar a les urnes, tanmateix com ho van fer tots els catalans. El partit Aliança Catalana, de Sílvia Orriols, va obtenir sis regidors d'un total de 17 que formen el ple del consistori. La dirigent independentista no va aconseguir la majoria absoluta, però sí que va formar un govern en minoria. Des de llavors, l'oposició formada pels partits processistes ha construït una campanya contra Orriols, amb assetjament personal i familiar constant. L'últim gest ha estat un atac d'assenyalament, empaperant una parada d'autobús amb la cara i un missatge que assegura que l'alcaldessa no respecta els drets.

«Sílvia Orriols no creu en les professionals del sector de serveis socials» comencen i afegeixen que «en algun moment de la teva vida en necessitaràs alguna». La primera edil ha publicat aquesta imatge al seu perfil de xarxes socials i ha destacat que és la parada de l'autobús de l'escola del seu fill, fet que significa un assetjament intolerable cap a una representant pública. Els cartells contradiuen les ordenances municipals i són sancionables amb 700 euros cadascun. La mateixa batlessa de la localitat catalana ho ha denunciat a través del seu compte a Twitter i alerta del greu risc d'aquestes pràctiques.

Aliança Catalana camí del Parlament

Cada vegada són més els catalans i catalanes que demanen a Sílvia Orriols que faci el pas definitiu a la política nacional, presentant-se com a candidata a la presidència de la Generalitat de Catalunya una vegada el president autonomista Pere Aragonés es digni a convocar eleccions. Les enquestes ara com ara no reflecteixen la irrupció d'Aliança Catalana, però els resultats de Ripoll i el suport en xarxes que rep Orriols poden ser indicatius d'una gran sorpresa a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.