Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A l´esquerra una imatge d´un home content, assenyalant l´establiment

Les dues ofertes de cap de setmana a Bonpreu i Esclat per als amants de la carn

Una doble i irresistible promoció de carn

Amb l'arribada del cap de setmana, els clients habituals de Bonpreu i Esclat estan desitjos per conèixer quina serà la nova oferta de cap de setmana que proposen des d'aquesta cadena catalana de supermercats.

En aquesta ocasió els afortunats són els consumidors de carn, ja que la promoció consisteix en una doble oferta carnívora. D'una banda, llom de porc de primer preu, en safates d'1 kg, a 6,99 €/kg. I de l'altra, salsitxa de pollastre Bonpreu de l'Era, granel, a 11,99 €/Kg. Una interessant oferta vàlida del 28 al 30 de juny. Productes que es poden adquirir presencialment a qualsevol establiment de Bonpreu i Esclat, o bé a través de la modalitat de la compra en línia.

Els beneficis del consum de les dues carns

El llom de porc és la carn més magra d'aquest animal, una de les més consumides per la població catalana, però popularment la carn d'aquest animal es considera molt poc saludable i nutritiva. Quan es realitza una dieta baixa en calories, el nostre cos continua requerint una certa quantitat de ferro per mantenir els nivells correctes d'hemoglobina. Per tant, una possibilitat correcta i eficaç d'aportar al nostre organisme ferro seria mitjançant el consum d'una ració a la setmana de llom de porc.

A més del ferro, i com a no de proteïnes d'alt valor biològic, cal destacar també que la carn de porc conté una gran varietat de vitamines com, la B1, B2, B3 i B12 i minerals com el magnesi, fòsfor i potassi. Uns 100 grams de llom pot aportar 150 Kcal. En canvi, 100 grams de cansalada aporta unes 380 Kcal.

Rica en proteïnes d'alt valor biològic, la carn de pollastre és un dels aliments que contribueix més al desenvolupament i regeneració de músculs i teixits. Se'n recomana el consum des d'edats molt primerenques per garantir el correcte creixement dels nens. A més, les salsitxes de pollastre són molt fàcils de consumir i destaquen per ser un dels plats preferits dels més petits.

Són diversos els minerals que podem trobar al pollastre i que resulten molt beneficiosos per a la nostra salut general. El fòsfor, per exemple, millora el funcionament del sistema nerviós, els ronyons i el fetge. El potassi té un paper clau en el funcionament del cor i el zinc és capaç de potenciar les defenses de l'organisme.

Des del portal Dietana, destaquen que "les salsitxes de pollastre poden ser part d'una dieta equilibrada per baixar greix o augmentar múscul, ja que proporcionen proteïnes magres. No obstant això, el seu contingut total de calories i greix ha de ser considerat en el context de la dieta en general. Per a objectius específics de pèrdua de greix o augment de múscul, és important combinar-les amb una varietat d'aliments nutritius i mantenir un equilibri calòric adequat”.