Persones aixecant urnes de plàstic amb un símbol de barres verticals negres davant d'un edifici amb finestres grans.

De l'1-O a la desfeta nacional

Han passat set anys i lluny d'anar endavant hem anat enrere

Què ens ha passat? L'any 2017 vàrem aconseguir la gesta més gran mai assolida com a poble, milions de persones des del 9N. Cadenes humanes. Omplir carrers, ciutats fins al gloriós 1o, on un Parlament català transversal i unit feia enrere l'espanyolisme. Vam anunciar un referèndum unilateral i vinculant per la independència del País, ens vàrem enfrontar a Espanya i vam fer retrocedir als piolins del (A por ellos oe). Els Mossos i el poble van defensar els col·legis i urnes, vàrem votar i guanyar la independència. 

D'aleshores ençà, Espanya ve de desfermar la repressió més ferotge contra el poble i ens vàrem saber defensar. CDR, talls de carreteres, enfrontaments, ocupació de places i carrers, acampades, ocupació de l'Aeroport, tancament de les fronteres. El resultat: milers de represaliats, un govern exiliat i manifestacions per Europa mai vistes, tot un poble decidit i en lluita per llur independència.

Presidents a l'exili destituïts, però el poble ferm. Vàrem acceptar eleccions fraudulentes i vam guanyar-les per majories absolutes, el 52% en favor de la independència nacional. On és aquell moment? Hem despertat i el somni ha esdevingut malson. Els líders, tal i com escrivia Lluis Maria Xirinacs, ens han traït. Mai varen creure en la independència. La volien de franc sense risc i es varen entregar miserablement i varen abandonar-nos com a poble a la nostra sort.

Aquests partits covards i mesquins (ERC, CUP i JUNTS) només volen poltrones i ara ja ens enganyen amb pidolar el perdó als espanyols. La rendició més absoluta i ignominiosa als espanyols a canvi de llur pròpia protecció. La Pàtria està escolant-se, la nostra cultura manllevada i escarnida, la nostra parla els fa nosa, qualsevol defensa de la nostra identitat, és titllada de xenofòbia, d'extrema dreta. Els mitjans venunts al wokisme més bèstia, escarnim els nostres valors morals ancestrals per defensar cultures criminals misògines anti drets humans com l'islam que assassina i amaga dones i LGTBI.

Destruïm les nostres llars per abraçar turisme totalment desarrelat i massificat. La pobresa al no poder donar feina i aliment a tant nouvingut crea focus de delinqüència a nivells mai vistos. Espanya està fent la substitució ètnica perfecta, una immigració descontrolada innassumible que no té cap intenció d'integració i l'especulació d'habitatges on desallotgen a catalans propietaris de tota la vida. Els nostres pares i avis són expulsats de llurs cases per bandes organitzades tant d'ocupes com de bancs per especular.

Els partits ens estan titllant d'extrema dreta si gosem dir prou al desori. Reivindicar l'estat català i el control de fronteres, segons la presidència del Parlament català, és titllat d'extrema dreta. Fer passar bou per bèstia grossa, aquests governants descerebrats sectaris al servei de botiflers i lerrouxistes submisos a Espanya no toleren la crítica a tant desori.

Què cal fer?

Cal aixecar-nos de bellnou, CDR tornar a recuperar el territori, ara ja han caigut totes les caretes, tornem a recuperar la transversalitat. El cordó sanitari han de ser les roses de foc que destrueixin al processisme, als partits traïdors. Els oracles de pretesa moral superior, que sàpiguen que no claudicarem. Cal la recuperació del territori caigui qui caigui, el control del territori i la fi d'aquesta delinqüència d'importació.

Anul·lem el Govern provisional, defensem-nos de les injúries d'una pretesa esquerra d'opereta que ha destruït tot el sentit nacional. El què va passar al Parlament, on un venut al règim un autonomista covard que preten exercir de MHP del Parlament va coaccionar la llibertat d'expressió de l'única veu independentista desacomplexada, una diputada votada amb mils de milers de vots titllant de racisme la defensa de l'estat català, és caure molt baix.

Què ens està passant que no reaccionem? Ens han destruït l'escola, la Sanitat, la cultura, ens roben, violen les nostres dones, estan atacant el català i el minoritzen i no reaccionem. Hem de tornar a Urquinaona, els nostres avis per menys feien bullangues. Ara callem covardament i permetem que una minoria de mindunguis woke ens titllin d'extrema dreta, de xenòfobs i bajanades tot per seguir mantenint llurs privilegis econòmics a costa de destruir la Pàtria i la catalanitat.

Catalans, diem prou, alcem-nos en la defensa de la nostra identitat nacional, caigui qui caigui, cap respecte a uns mandataris que no respecten la nostra llibertat d'expressió i que segueixen destruint el País, la cultura i les tradicions.

No us deixeu enredar l'extrema dreta ni pels partits constitucionalistes (PSOE, PP, VOX i COMUNS). No us deixeu enganyar pel grup del 155 i els partits botiflers ERC, JUNTS i CUP sectaris i covards que els donen suport. Ja hem aguantat massa, ara és hora de tornar-hi i desplegar la DUI votada, caigui qui caigui, els líders del procés estant caducats i venuts al règim.

Per l'alliberament nacional i social dels Països catalans donec perfíciam.
Visca la Terra Lliure.

Fredi Bentanachs Chalaux
Exmèmbre cofundador de TLl i l'MDT
Antifeixista repressaliat politic, activista i poeta