Sílvia Orriols es reuneix amb Josep Rull

Amnistia Internacional plora contra Sílvia Orriols, ella respon de manera contundent

La diputada parla clar contra el discurs bonista de l'ONG

Les eleccions del 12 de maig del 2024 al Parlament de Catalunya han servit perquè més gent conegui la diputada d'Aliança Catalana, Sílvia Orriols. El veto dels mitjans de comunicació tradicionals, públics i privats subvencionats, impedia que el missatge de la batllessa de Ripoll arribés a més gent. L'entrada del partit independentista a les institucions del nostre país facilitarà que arribi més gent.

Dies abans dels comicis, la majoria de partits polítics de l'arc parlamentari (PSC, Junts per Catalunya, ERC, Comuns i CUP) van pactar un cordó sanitari a Aliança Catalana ia Sílvia Orriols i es van comprometre a no pactar amb l' extrema dreta . Els partits processistes catalans (Junts, ER i CUP) van assegurar que el límit eren els "drets humans" , però no van dir res de pactar amb el PSC, una formació que va defensar l'aplicació de l'article 155 a Catalunya i que va participar del terrorisme d'estat dels anys vuitanta amb el Senyor X al capdavant.

Parlant de "drets humans" , Amnistia Internacional ha publicat un missatge a la xarxa social X en què mostra la seva enorme preocupació per la irrupció d'Aliança Catalana i per les paraules de Sílvia Orriols en què es declara obertament "islamòfoba" . Es refereixen a una entrevista concedida a la Sexta, en què el segon canal d'Atresmedia es va desplaçar fins a Ripoll i la 'batllesa' va mantenir el català durant tota la conversa.

Orriols, davant les preguntes d'Andrea Ropero, va deixar clar que tem que ciutadans musulmans i amb idees incompatibles amb els valors occidentals es puguin organitzar políticament i puguin construir una majoria que els permeti tenir veu a les nostres institucions.

Missatge de Sílvia Orriols a Twitter
Tweet de Sílvia Orriols contra Amnistia Internacional | Twitter

L'ONG, que assegura defensar els "drets humans", es va emportar el correctiu de la mateixa Sílvia Orriols, que els va recordar que "el que és realment preocupant és que a Catalunya hi hagi nenes de sis anys que van a l'escola amb vel islàmic i que es pactin matrimonis forçats en ple segle XXI, però curiosament això no us preocupa”.

Silenci d'Amnistia Internacional davant la vulneració de drets humans

La diputada d'Aliança Catalana al Parlament de Catalunya, Sílvia Orriols, denuncia el silenci de l'ONG davant de les constants vulneracions dels drets humans dins de l'islam. Un missatge que s'ha fet viral i que ha comentat molts dels seus seguidors a la xarxa social X, que també han recordat que la mateixa Amnistia Internacional no va denunciar la repressió de l'Estat amb els presos polítics durant els anys de procés.