Ambulancia

Tragèdia mortal en un accident a la Pobla de Claramunt

Nou accident a les carreteres catalanes

Un noi de 22 anys ha perdut la vida aquest diumenge al matí en un accident de trànsit a la Pobla de Claramunt (Anoia) . L'incident s'ha produït dins del nucli urbà -a la carretera C-244 al punt quilomètric 4,4- quan el cotxe que conduïa ha sortit de la via i ha bolcat lateralment.

El noi era un veí del municipi de Carme i era l'únic ocupant del vehicle. Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), els fets han requerit la presència de quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i de quatre dotacions de Bombers.

Altres accidents a la comarca de l'Anoia

El juliol del 2022, un autocar que es dirigia a un casament es va accidentar a Rubió. L'incident va deixar diversos ferits, alguns de gravetat

Si ens remuntem a dades i estadístiques d'anys enrere, veurem que el 2020 la comarca de l'Anoia va registrar una disminució significativa en la quantitat d'accidents de trànsit en comparació de l'any anterior. Aquest any, hi va haver tres accidents mortals i 18 persones van resultar greument ferides. El total d'accidents va ser de 249, cosa que va ser un centenar menys que el 2019, any en què es van lamentar 17 morts i 24 ferits greus en 353 accidents. La xifra del 2020 va ser la més baixa en accidents des del 2005, encara que el nombre de morts va ser equivalent al registrat el 2016.