Imatge de Raul Jurado a una pista de futbol sala. A la cantonada superior esquerra crespó negre en senyal de dol

Tragèdia mortal en un partit de futbol sala a Sabadell

Sabadell es tenyeix de dol

Un jugador de futbol sala de Sabadell ha mort després de patir un fort cop al cap durant el partit que el seu equip, el CFS l'Àtic de Sabadell, va disputar contra l'Sports Sala Santa Perpetua. Els fets van passar el 3 de desembre en un enfrontament de lliga. En concret, el jove va patir un fort impacte fortuït al xocar amb un jugador de l'equip contrari. Diverses entitats s'han fet ressò de la mort d'aquest jugador, entre les quals hi ha la Federació Catalana de Futbol.

L'entitat sabadellenca n'ha informat a través d'un comunicat a les seves xarxes socials i l'Ajuntament de la ciutat també ha publicat un missatge de condol. "El passat diumenge dia 3 de desembre el nostre jugador Raul Jurado Calvo va rebre un fort cop al cap durant el partit de lliga. Tot i la ràpida actuació del públic i dels serveis mèdics, res s'ha pogut fer per revertir la situació i en Raul ens ha deixat aquest dilluns. Jugador, company, germà, fill, amic, lluitador dins i fora de la pista,... El teu buit és incalculable, la teva entrega una inspiració.El teu record perdurarà per sempre lligat a l'escut que vas defensar fins al final. Descansa en pau Raulito", publicava l'entitat al seu Instagram.

S'uneix a la trista llista de morts tràgiques a l'esport

Amb el pas del temps el nombre de morts a la pràctica esportiva s'ha anat reduint gràcies a un major nombre de controls i seguretat encara que el risc 0 mai no existirà. En aquest sentit esports com la Fórmula 1 han millorat molt en seguretat i queden lluny les morts d'Ayrton Senna o Giles Vileneuve. La més recent durant un Gran Premi va ser la de Jules Bianchi el 2014. Al futbol encara es recorden les morts de Marc-Vivien Foé (2003) en ple partit de la Copa Confederacions a causa d'un problema cardíac i pocs anys després i pel mateix motiu, les del sevillista Antonio Puerta i del periquito Dani Jarque.