Atropellen mortalment una dona gran a Reus

Maten una dona de 89 anys a Reus: Detinguda l'autora de l'atropellament

La conductora va ser identificada ràpidament i ja ha estat detinguda

Una dona de 89 anys ha mort a l'hospital Joan XXIII de Tarragona hores després de ser atropellada al centre de Reus per una conductora que ha fugit. El succés es va produir divendres cap a les 11.40 hores del migdia a l'alçada del número 12 de la plaça de la Llibertat, al costat de l'oficina de Correus.

Segons les primeres informacions, la dona estava passejant acompanyada del seu fill per la cèntrica plaça quan va ser envestida per un turisme que no es va aturar. Diversos testimonis han pogut facilitar dades del cotxe -model, color i dos números de la matrícula- i el vehicle ha estat localitzat. Tenia desperfectes al xassís i retrovisor a l'avinguda de Mariano Fortuny, poc més d'un quilòmetre de la zona de l'accident.

La Guàrdia Urbana de Reus, amb l'ajuda dels Mossos d'Esquadra, ha identificat la propietària del vehicle i presumpta autora de l'atropellament. No han transcendit dades dedat o nacionalitat de lautora dels fets. Divendres a última hora de la nit intentava localitzar-la per la capital del Baix Camp i finalment va ser detinguda ahir diumenge.

L'autora de l'atropellament mortal s'enfrontarà possiblement a pena de presó tant per homicidi - caldrà determinar si dolós o imprudent - com per omissió del deure d'auxili.