Ambulàncies del SEM

Tragèdia mortal en un accident de trànsit a l'Hospitalet de Llobregat

Segon accident mortal a Catalunya les darreres hores

Un motorista va morir ahir a la nit en un xoc amb un cotxe al centre de l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). L'avís del sinistre es va rebre al voltant de les 20.45 hores a l'altura del número 339 de l'Avinguda del Carrilet, al barri de Sant Ildefons. Arran de la topada, el conductor de la motocicleta -un noi jove- va perdre la vida i els ocupants del turisme van patir ferides de diversa consideració.

El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va atendre cinc persones, que van ser traslladades a l'Hospital de Bellvitge i al CUAP Pura Fernández de l'Hospitalet. Tres dotacions dels Bombers, quatre ambulàncies del SEM i diverses patrulles de la Guàrdia Urbana de l'Hospitalet van treballar en aquest accident de trànsit.

Altres accidents a Hospitalet de Llobregat

A l'Hospitalet de Llobregat, les dades més recents disponibles sobre accidents de trànsit són de l'any 2017. Segons la Direcció General de Trànsit (DGT), aquell any hi va haver una persona morta en accidents de trànsit al terme municipal de l'Hospitalet de Llobregat. Aquesta dada va representar una disminució d'una víctima mortal en comparació de l'any anterior. A més, es va registrar un vianant mort després de ser atropellat per un altre vehicle el 2017 a aquesta ciutat.