Ambulancia

Tragèdia mortal en un accident de trànsit entre Lleida i Alpicat

El vehicle de la víctima ha topat amb un altre cotxe

La conductora d'un turisme ha mort aquest dissabte a la tarda en un xoc frontal amb un altre cotxe entre Lleida i Alpicat (Segrià). Segons el Servei Català de Trànsit, els dos vehicles han topat per causes que s'estan investigant en un camí asfaltat entre les dues localitats.

Als cotxes només hi havia les conductores respectives, una de les quals va morir, mentre que l'altra va resultar ferida menys greu i traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital Arnau de Vilanova. Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís de l'accident a les 15.51 hores i van activar quatre patrulles. Els Bombers de la Generalitat, que van haver d'excarcerar la dona ferida, van mobilitzar una dotació, mentre que el SEM va activar tres ambulàncies.

Un inici del 2024 complicat a Catalunya

A l'inici del 2024, Catalunya ha registrat diversos accidents de trànsit lamentables. El primer incident fatal de l'any va tenir lloc a la C-55 a Castellbell i el Vilar (Bages), on un vianant de 74 anys va ser atropellat per un vehicle en creuar la carretera. A més, es van reportar dos accidents tràgics a Girona i Barcelona, ​​un dels quals va resultar en la mort d'un adult i dos menors a Palau-saverdera, a l'Alt Empordà, quan el vehicle va bolcar i va sortir de la via. Un altre jove de 21 anys va morir en un accident a la Ronda Litoral de Barcelona. Aquests accidents han tingut un impacte significatiu a les comunitats afectades i reflecteixen la importància de la seguretat viària i les mesures preventives per evitar aquestes tragèdies.

Males dades d'accidents a Lleida l'any que acabem de deixar enrere

El 2023, la sinistralitat a les carreteres de Catalunya, i més específicament a Lleida, ha estat motiu de preocupació. Hi va haver diversos incidents tràgics, entre ells un a La Fuliola, on tres persones van perdre la vida. L'accident va tenir lloc de matinada a la carretera C-53 i va ser una col·lisió per abast entre un vehicle tot terreny i un camió. Els morts van ser els tres ocupants del tot terreny, inclòs el conductor.

Durant l'any, les carreteres interurbanes de Catalunya van registrar un total de 138 víctimes mortals, 51 de les quals eren motoristes. Aquestes xifres reflecteixen la necessitat contínua de millores a la seguretat viària i mesures de prevenció d'accidents.