Ambulàncies del SEM

Tragèdia mortal en un accident de trànsit a la comarca del Montsià

Nou accident a les carreteres catalanes

Un home ha mort aquest dimecres després que el cotxe sortís de la via, bolqués i caigués per un canal entre la Ràpita i el Poblenou del Delta (Montsià). Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 08:09 hores. L'accident ha tingut lloc al quilòmetre 4,2 de la carretera IMT-1.

La víctima és DJ.CM, de 59 anys i veí del Poblenou del Delta. Amb aquesta ja són 5 les persones que han mort en accident de trànsit a les carreteres interurbanes catalanes aquest 2024. Arran de la incidència, s'han activat tres patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Altres accidents a la zona

En els darrers anys, la comarca del Montsià a Tarragona, ha experimentat diversos accidents de trànsit significatius. Un va passar el juliol del 2023, quan un jove de 23 anys va morir i una dona va resultar greument ferida després que el seu cotxe bolqués a l'autopista AP-7, a prop de Freginals. L'accident va tenir lloc d'hora al matí, i els serveis d'emergència van haver d'excarcerar les dues persones atrapades al vehicle.

Un altre accident notable va tenir lloc el maig del 2021, en què un home va perdre la vida i una dona va resultar ferida en un xoc frontal entre dos cotxes a Santa Bàrbara, Tarragona. Aquest incident va tenir lloc a la carretera T-331, a prop de Santa Bàrbara.

Segons les dades proporcionades per l'Institut d'Estadística de Catalunya (Idescat), a l'any 2022, la comarca del Montsià va registrar un total de 2 accidents mortals amb 2 morts i 22 ferits greus. Aquestes dades reflecteixen la gravetat dels accidents de trànsit a la regió i la importància de mesures preventives i de seguretat viària.