Ambulancia

Tragèdia mortal en un accident de trànsit a Batea

El sinistre es produeix al quilòmetre 70 de la C-221 i es talla el trànsit en tots dos sentits de la marxa

El conductor d'un turisme ha mort aquest dimarts a la tarda després de xocar frontalment amb un camió a Batea, segons ha informat el Servei Català de Trànsit. Els fets van passar al quilòmetre 70 de la C-221 i els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 16.37 hores.

El sinistre, que es va produir per causes que s'investiguen, va obligar a tallar la circulació en tots dos sentits de la marxa. Arran de la incidència es van activar quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i el servei de suport psicològic del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A la província de Tarragona, aquest succés s'ha sumat a un altre accident mortal que va tenir lloc a la C-12, dins del terme de Flix, on una conductora va perdre la vida i els seus dos fills van resultar greument ferits. Aquests esdeveniments han contribuït al nombre total de víctimes en accidents de trànsit a les carreteres catalanes , que ha vist un lleuger increment en comparació del mateix període de l'any anterior.