Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i, en primer terme, una noia bevent vi negre

Els vins catalans amb grans descomptes a Bonpreu i Esclat fins al 8 d'abril

Nova promoció de vins catalans a Bonpreu i Esclat

Les cadenes de supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una campanya que està fent les delícies dels amants del bon vi. La promoció conté descomptes importants en una selecció de vins catalans. Aquesta promoció, vàlida fins al 8 d'abril, ofereix l'oportunitat perfecta per explorar la rica viticultura de Catalunya a preus més assequibles. Aquí us presentem alguns dels destacats, els seus preus, denominacions d'origen i consells per maridar-los.

Clamor Raimat - DO Costers del Segre Preu habitual: 6,45 €, segon a 1,94 €. Promoció: Comprant-ne dos, la segona unitat surt a un 70% de descompte. Maridatge suggerit: Aquest vi és ideal per acompanyar plats de carns blanques i peixos. El seu cos mitjà i acidesa equilibrada complementaran a la perfecció una taula amb paella mar i muntanya o amb un deliciós bacallà a l'ajoarriero.

Finca Cal Janes - DO Penedès Preu: 4,35 € per unitat. Promoció: La segona ampolla té un preu especial de 2,01€. Maridatge suggerit: Aquest vi negre de la regió del Penedès és perfecte per combinar amb embotits de la regió, formatges semicurats i plats de caça menor. La intensitat de les aromes i la complexitat del sabor faran ressaltar els sabors d'una botifarra amb mongetes.

Terra Calida - DO Catalunya Preu: 3,24 € per unitat. Maridatge suggerit: Disponible en varietats de vi negre, rosat i blanc, els vins Terra Calida són versàtils a l'hora de maridar. El blanc és fresc i floral, ideal per a amanides i marisc; el rosat, amb notes de fruits vermells, casa molt bé amb pastes i arrossos; i el negre, més estructurat, és l'acompanyant perfecte per a carns vermelles i guisats.

Tal Com Raja - DO Terra Alta Preu: 4,32 € per unitat. Promoció: Com els altres, la segona ampolla es beneficia d'un 70% de descompte. Maridatge suggerit: Aquest vi pot ser blanc o negre, tots dos de la Terra Alta, una regió coneguda pel seu terrer únic. El blanc marida de meravella amb peix blau i arrossos mediterranis, mentre que el negre és ideal amb un suculent estofat de vedella o un plat d'embotits de la regió.

La promoció de Bonpreu i Esclat destaca no només pels preus sinó també per la qualitat i la varietat dels vins oferts. Catalunya és famosa per la diversitat vinícola, amb cada denominació d'origen aportant una cosa única al paladar. La promoció inclou vins que representen les diferents DO, cosa que ofereix una oportunitat de degustació que abasta des dels frescos i afruitats fins als intensos i corpulents.

Detall de la promoció de vins catalans a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de vins catalans a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Els preus indicats són especialment atractius, ja que en comprar dues unitats s'aplica un 70% de descompte a la segona ampolla, permetent als clients gaudir de vins d'alta qualitat a una fracció del cost habitual. És una oportunitat immillorable per a aquells que volen proveir el celler personal o simplement volen gaudir d'un bon vi sense comprometre el seu pressupost.

On i fins quan està disponible la promoció?

Els descomptes disponibles fins al 8 d'abril a tots els establiments Bonpreu i Esclat. A partir del dia 9 hi haurà una nova promoció que us detallarem més endavant. Aquests descomptes són el pretext perfecte per descobrir nous vins o redescobrir els clàssics, i tot això sense que la butxaca se'n ressenti.