Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i en primer terme un home somrient i feliç

Un dels mariscs més saludables a un preu insuperable a Bonpreu i Esclat

La promoció està disponible fins el proper 8 d'abril

La cadena de supermercats Bonpreu i Esclat ha llançat una promoció per gaudir del musclo, un dels mariscs més infravalorats a un preu insuperable. I sense que hagis de dedicar temps a cuinar. És una oferta exclusiva de musclos de la marca Aguinamar, coneguda pel seu compromís amb la qualitat i la sostenibilitat. Aquesta promoció permet als consumidors endur-se una de les joies del mar a un preu sense competència.

En què consisteix la promoció?

L'oferta consisteix en un descompte del 70% a la segona unitat de musclos Aguinamar, permetent als clients comprar un producte d'alt valor nutricional a un cost més que atractiu. La primera unitat té un preu de 4,49 euros, mentre que la segona es pot adquirir per només 1,35 euros. Això significa que en comprar-ne dos, el preu mitjà per unitat es redueix a 2,92 euros , oferint una oportunitat única per gaudir d'aquest marisc sense afectar la butxaca.

La promoció està subjecta a certes condicions i té un termini de validesa fins al 8 d'abril. Els clients han d'estar atents a aquest límit de temps per aprofitar l'oferta. És important destacar que la quantitat de productes pot estar limitada, per la qual cosa es recomana als interessats acostar-se a la botiga Bonpreu o Esclat més propera a la brevetat.

Dues varietats

Els musclos d'Aguinamar que entren a la promoció es presenten en dues varietats: "musclos al suc" i "musclos amb tomàquet". Tots dos estan cuits i llestos per ser gaudits, conservant-ne totes les propietats i el sabor autèntic que caracteritza els productes d'Aguinamar. A més, destaquen per ser sense conservants, mantenint la qualitat i la frescor que s'espera d'un producte marí.

Beneficis per a la salut

L'impacte dels musclos a la salut és àmpliament reconegut pels nutricionistes. Aquests mol·luscs són rics en proteïnes d'alt valor biològic, aporten omega-3, són una font excel·lent de vitamines del grup B i minerals com el ferro, el fòsfor i el seleni. També contenen àcids grassos que contribueixen a la salut cardiovascular. La ingesta regular de musclos pot ser beneficiosa per enfortir el sistema immunològic, millorar la salut dels ossos i promoure un sistema nerviós saludable.

La manera com es cuinen els musclos d'Aguinamar a l'oferta també mereix atenció. Es preparen de manera que se'n conservin totes les qualitats nutritives i el sabor intens i característic. Els "musclos al seu suc" són ideals per a aquells que aprecien el sabor pur i marí, mentre que els "musclos amb tomàquet" ofereixen una variant més condimentada i robusta en sabor.

Per als clients que busquen versatilitat, aquests musclos són una opció excel·lent. Poden ser consumits directament de l'envàs, utilitzats com a ingredient principal en una paella o com a acompanyament en una varietat de plats, des d'amanides fins a pastes. La simplicitat de la seva preparació els converteix en una opció còmoda per a menjars ràpids i nutritius.

Oferta de musclos Aguinamar a Bonpreu i Esclat
Oferta de musclos Aguinamar a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Aguinamar, una marca de confiança

D'altra banda, la marca Aguinamar s'ha establert com un referent al mercat gràcies al seu enfocament en la responsabilitat ambiental i el respecte pel medi marí. Els processos de pesca i producció es realitzen seguint estàndards estrictes que busquen minimitzar l'impacte en els ecosistemes aquàtics i garantir la sostenibilitat a llarg termini.

On i fins quan està disponible la promoció?

Els interessats han d'actuar ràpidament per gaudir dels beneficis d'aquesta oferta limitada fins al 8 d'abril o abans si s'acaben les existències. La promoció es pot trobar a tots els establiments Bonpreu i Esclat.