Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. En primer terme, a l'esquerra, una noia jove menjant xocolata

La promoció més dolça a Bonpreu i Esclat: Aprofita el descompte fins al 8 d'abril

Aprofita els dies de Setmana Santa per gaudir dels dos productes juntament amb família i amics

Bonpreu presenta una promoció que combina dos plaers irresistibles per als paladars més exigents: la suau crema de licor Baileys i la intensa xocolata Lindt Excellence al 85% de cacau. Aquesta temptadora oferta està disponible a un preu especial de 13,99 euros per lot.

Què és l'oferta?

Fins al 8 d'abril, els clients de Bonpreu poden adquirir un lot que inclou una ampolla de Baileys de 700 ml i una rajola de xocolata Lindt Excellence de 100 g. La promoció representa un estalvi significatiu, ja que el preu per unitat de Baileys és de 13,99 euros, mentre que la xocolata Lindt té un cost de 3,25 euros. Adquirir aquests productes de forma conjunta al lot promocional permet gaudir de forma gratuïta de la xocolata.

Els productes

Baileys Original Irish Cream: Conegut mundialment, Baileys és una crema de licor que combina whisky irlandès i crema de llet amb tocs de cacau i vainilla. Té un contingut alcohòlic del 17% i s'ha consolidat com un digestiu favorit, ideal per tancar amb fermall d'or qualsevol menjar o gaudir-ne a la sobretaula.

Lindt Excellence 85% cacau: Aquesta xocolata és una mostra del compromís de Lindt amb la qualitat. L'alt percentatge de cacau es tradueix en un sabor profund i robust, amb notes lleugerament amargues típiques del cacau pur. Lindt, amb el seu mestratge xocolatera suïssa, ofereix una experiència sensorial única a cada quadrat de xocolata.

Les marques

Baileys: La crema de licor de whisky va ser una innovació en el seu llançament el 1974 i ràpidament es va convertir en un clàssic. Avui dia, és una de les cremes de licor més venudes del món. El procés de producció assegura que cada ampolla de Baileys tingui la mateixa qualitat i sabor que ha definit la marca durant dècades.

Lindt: Fundada el 1845 a Suïssa, Lindt és sinònim d'excel·lència a la xocolata. Amb una dedicació indestructible a la qualitat, Lindt ha estat pionera en moltes tècniques que són estàndard en la fabricació de xocolata avui dia. La xocolata Lindt Excellence és el resultat d'aquest llegat d'innovació i mestratge artesanal.

Detall de la promoció de Baileys i xocolata a Bonpreu i Esclat
Detall de l'oferta de Baileys i xocolata a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Com combinar-los

La combinació de Baileys i xocolata Lindt es pot gaudir de diverses maneres. Un clàssic és gaudir d´una unça de xocolata Lindt al costat d´un petit got de Baileys. Una altra opció popular és la de preparar còctels amb Baileys, com el martini de xocolata, afegint-hi un toc de xocolata ratllat per sobre per intensificar el sabor. Per als amants de la rebosteria, Baileys pot ser un ingredient excepcional en pastissos i postres, i la xocolata Lindt es pot fondre per crear salses de xocolata o com a base per a tòfones i bombons casolans.

Beu amb moderació

És fonamental gaudir d'aquestes delícies amb moderació. Baileys, com que és una beguda alcohòlica, ha de ser consumit responsablement.

On i fins quan està disponible l'oferta?

La promoció més dolça de Bonpreu i Esclat estarà disponible a tots els establiments de les dues cadenes. Estarà disponible fins al 8 d'abril o abans, si s'acaben existències.