Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i, en primer terme, una noia bevent vi negre

Els vins catalans a Bonpreu i Esclat amb grans descomptes fins al 17 de juny

Nova quinzena amb descomptes als supermercats Bonpreu i Esclat

Bonpreu i Esclat han llançat una promoció irresistible per als amants del bon vi. Fins al 17 de juny, aquests supermercats ofereixen una selecció de vins catalans amb descomptes de fins al 70% a la segona unitat, una oportunitat perfecta per descobrir i gaudir de la rica tradició vitivinícola del país. A continuació, explorem els vins en oferta, els preus i les millors combinacions gastronòmiques per acompanyar-los.

Alsina & Sardà: Vi blanc ecològic, DO Penedès

L'Alsina & Sardà és un vi blanc ecològic de la DO Penedès, una regió coneguda pels blancs frescos i afruitats. Aquest vi, amb un preu de 4,25 euros la primera unitat i 1,28 euros la segona unitat, es pot adquirir a 2,76 euros cadascun si es compren dues ampolles. Perfecte per acompanyar marisc, amanides fresques i peixos a la graella, l'Alsina & Sardà és una elecció excel·lent per a aquells que busquen un vi blanc de qualitat a un preu accessible.

La Picossa: Vi negre o blanc, DO Terra Alta

La Picossa ofereix tant vi negre com blanc, ambdós procedents de la DO Terra Alta, una regió amb llarga tradició en l'elaboració de vins. Amb un preu inicial de 7,99 euros per unitat i un preu reduït de 2,40 euros a la segona unitat, aquests vins es poden adquirir per 5,19 euros cadascun comprant dues ampolles. El vi negre de La Picossa marida bé amb carns vermelles, estofats i formatges curats, mentre que el blanc és ideal per a peixos, mariscs i plats lleugers de pasta.

Rimat Clamor: Vi negre, rosat o blanc, DO Costers del Segre

La gamma Rimat Clamor inclou vins negres, rosats i blancs de la DO Costers del Segre. Aquests vins, que costen 6,45 euros la primera unitat i 1,94 euros la segona unitat, tenen un preu final de 4,19 euros per ampolla en comprar-ne dos. El vi negre Clamor és robust i combina perfectament amb carns rostides i plats de caça. El rosat és fresc i versàtil, ideal per a plats d'estiu com amanides i tapes, mentre que el blanc, amb caràcter afruitat, és perfecte per a mariscs i peixos.

Detall de la promoció a Bonpreu
Detall de la promoció a Bonpreu | BonpreuEsclat

Busca-Raons: Vi negre, rosat o blanc ecològic, DO Costers del Segre

El Busca-Raons és una línia de vins ecològics que inclou negres, rosats i blancs, tots de la DO Costers del Segre. Amb un preu de 5,49 euros per la primera unitat i 1,65 euros per la segona unitat, aquests vins es poden adquirir per 3,57 euros cadascun en comprar dues ampolles. El negre Busca-Raons és ideal per a carns vermelles i plats amb salses riques. El rosat, amb la seva frescor i vivacitat, és perfecte per a menjars lleugers i tapes, mentre que el blanc és una excel·lent opció per a peixos i mariscs.

Tal Com Raja: Vi negre o blanc, DO Terra Alta

La marca Tal Com Raja presenta vins negres i blancs de la DO Terra Alta. Aquests vins estan disponibles a 6,65 euros per la primera unitat i 1,99 euros per la segona unitat, cosa que resulta en un preu de 4,32 euros per ampolla en comprar-ne dos. El vi negre Tal Com Raja és excel·lent per acompanyar carns a la graella, embotits i formatges forts. El blanc, per la seva banda, és ideal per a plats de peix, marisc i aperitius lleugers.