Primer plànol d'un carretó de la compra amb el logotip de Mercadona

Prepara el millor sopar a casa amb un producte barat que arrasa a Mercadona

Receptes de crestes i moltíssimes més amb aquest producte de qualitat, fàcil i amb èxit ràpid a Mercadona

Per a les festes d'aniversari i altres reunions, per anar de pícnic o, simplement, per satisfer el caprici de qualsevol sopar. Unes crestes fetes amb aquest producte de Mercadona és ideal, perquè ofereix rapidesa i versatilitat.

Res de productes preparats que van al microones i que suposen una excepció poc saludable a la teva dieta. Les crestes les prepares tu mateix, amb llibertat i com tu vulguis.

El producte de Mercadona que ofereix infinites receptes

La massa de blat és capaç d'adoptar mil maneres. Els procediments tradicionals, com per art de màgia i amb prou feines un detall de diferència de l'un a l'altre, aconsegueixen diferents textures i acabats.

L'exterior d'una botiga de Mercadona amb dues dones a la porta principal de l'establiment
Prepara les teves pròpies empanades amb aquest producte de Mercadona | Europa Press

Pans des de la focaccia, pizzes fines o napolitanes, pasta de full, pastissos, pasta, crestes. Infinitud de resultats provenen d'una preparació bàsica del blat i això només a la nostra cultura.

De la mateixa manera, totes aquestes preparacions i fermentacions del blat tenen, alhora, milers de formes de preparar-se. Avui volem ensenyar-te la massa fresca d'empanada de Hacendado que té Mercadona.

Una opció de Mercadona per tenir sempre a casa, de cara a qualsevol compromís. Un sopar o dinar rapidíssims que et poden salvar de qualsevol situació i fer-te quedar com l'amfitrió de l'any.

Una massa de qualitat de Mercadona, a un preu increïble i que serveix per preparar crestes i molt més. Feta amb farina blanca elaborada amb el cor del blat als mateixos molins de Casa Tarradellas.

Fragment de taula blanca amb drap de quadres estès i sobre ell el paquet de massa fresca d'empanada Hacendado, un plat amb crestes, uns ous i sal
La massa fresca d'empanada que triomfa als supermercats | Mercadona

Les crestes són la recepta fàcil i ràpida que et salvarà de totes les reunions

Amb aquesta massa fresca de Mercadona pots preparar moltíssimes coses. Des de l'empanada gallega de tota la vida, passant per variants de la mateixa, fins a crestes, rul·los i trenes.

Més enllà de l'empanada de tonyina, podem preparar empanades i crestes de verdures. Com les boníssimes crestes d'espinacs amb crema, formatge i pinyons, o la mateixa variant amb porros.

Les crestes són una recepta famosa arreu del món, amb la seva pròpia diferència a cada regió però presentant la mateixa versatilitat i practicitat a tot arreu.

A casa nostra, les clàssiques crestes es fan amb una barreja de picada de tomàquet, ou dur i tonyina. Hi ha qui, a aquesta combinació, afegeix unes olives verdes o negres, convertint-les en un èxit assegurat.

La massa d'empanada fresca de Hacendado és a Mercadona a només 2,60 € el pack de dos paquets. No presenta greixos hidrogenats i hi pots preparar les crestes farcides dels productes frescos saludables que prefereixis.

Preus i ofertes actualitzats el dia 06/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis.