Un gos de raça Golden Retriever amb una expressió alegre i una nena petita somrient dins un cercle vermell.

VÍDEO: Una nena renya el seu gos per les seves malifetes

El vídeo és molt graciós i s'ha fet viral a les xarxes socials

El vídeo que compartim avui amb vosaltres mostra una nena petita renyant el seu gos per suposats "malifetes". L'escena es desenvolupa al saló de casa seva, on ella, amb una expressió seriosa i determinada, es dirigeix al gos, que la mira amb curiositat i no entén què està passant. La interacció entre tots dos és encantadora i revela molt sobre la dinàmica entre nens i mascotes, així com sobre el desenvolupament personal dels més petits.

"Per què vas fer això?" , li pregunta la nena a l'animal, assenyalant un lloc, on probablement hi ha el crim del gos. El gos és un golden retriever i sense entendre el que li diu, l'observa atentament, decantant el cap.

Dog Gets Scolded For His Crimes || ViralHog

Comportament del gos durant el vídeo: connexió entre gossos i nens

El gos mostra un comportament típic de submissió i atenció . Manté una postura relaxada però vigilant sense mostrar signes d'agressió o incomoditat. Aquest tipus de comportament és comú en gossos ben entrenats que han après a associar el to i les paraules dels humans amb certs comportaments. La relació entre la nena i el gos sembla ser de confiança i afecte, cosa que s'evidencia en la manera tranquil·la i pacient en què el gos accepta la reprimenda.

La relació entre nens i gossos sovint és molt especial. Els gossos poden ser companys de joc, confidents i protectors pels nens.

Beneficis per al desenvolupament infantil

Responsabilitat : Tenir un gos pot ensenyar els nens a ser responsables. Alimentar el gos, treure'l a passejar i tenir cura del seu benestar són tasques que poden ajudar els nens a entendre la importància de cuidar un altre ésser viu.

Empatia : Interactuar amb un gos ajuda els nens a desenvolupar empatia. Entendre les necessitats i els sentiments de la seva mascota els ensenya a ser més considerats i compassius.

Socialització : Els gossos poden ajudar els nens a socialitzar. Passejar el gos pot ser una oportunitat perquè els infants interactuïn amb altres persones i gossos, millorant les seves habilitats socials.

Reducció de l'Estrès : Estudis han demostrat que la presència d'un gos pot reduir l'estrès i l'ansietat als nens, proporcionant-los una font constant de consol i de suport emocional.

Renyar com un joc

És evident que la nena no vol renyar l'animal en el pitjor sentit de la paraula, sinó que aquesta baralla forma part d'un joc i una complicitat entre ells . Els nens sovint imiten comportaments adults com una manera d'aprendre i explorar rols socials. Renyar el gos pot ser una manera de la nena de practicar habilitats de comunicació i autoritat en un entorn segur i amorós. A més, aquest joc pot enfortir l'enllaç entre el nen i l'animal, ja que tots dos interactuen mútuament de manera comprensible i respectuosa.