Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra un noi assenyalant el local

Esmorza amb dos productes Bonpreu amb el 30% de descompte

Tens temps fins al 15 de juliol

L'esmorzar és un dels àpats més importants del dia. Ens brinda l'energia necessària per fer front a les nostres activitats diàries amb vitalitat i concentració. En aquesta línia, Bonpreu ens porta una promoció irresistible per millorar els nostres matins: un lot especial amb un 30% de descompte, disponible fins al 15 de juliol.

La promoció inclou dos productes essencials per a un esmorzar complet i deliciós: un batut de cacau d'un litre i un pastís per triar entre xocolata o iogurt. Tots dos productes estan dissenyats per complementar el teu esmorzar de manera perfecta, brindant-te una combinació de sabor i nutrició.

Preu i descompte

El preu original d'aquest lot era de 4,99 €, però gràcies a aquesta oferta especial ara pots adquirir-lo per només 3,49 €. Això representa un estalvi del 30%, cosa que permet gaudir de productes d'alta qualitat a un preu més accessible. Aquesta oferta és ideal per als que busquen cuidar la seva economia sense sacrificar la qualitat dels aliments.

Oferta de lot d'estalvi: 1 litre de batut de cacau BONPREU (1,30 €/u) i 1 pastís de xocolata o iogurt d'elaboració pròpia de 400 g (3,69 €/u) a escollir, tot per 3,49 €/lot (abans 4,99 €/lot).
Detall de la promoció a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Quins productes inclou?

Batut de cacau Bonpreu (1 litre) amb preu original de 1,30€. Aquest batut és perfecte per acompanyar els esmorzars amb un toc dolç i energètic. Fet amb ingredients d'alta qualitat, el batut de cacau Bonpreu és una font d'energia excel·lent, ideal per començar el dia amb bon peu.

Pastís de 400 grams, a triar entre xocolata o iogurt) amb preu original: 3,69 €.

Pots triar entre un pastís de xocolata o un de iogurt, tots dos d'elaboració pròpia i de 400 grams. Aquests pastissos no només són deliciosos, sinó que també són una opció pràctica per a un esmorzar ràpid i satisfactori. El pastís de xocolata és perfecte per als amants del cacau, mentre que el de iogurt ofereix una opció més lleugera però igualment deliciosa.

La importància d'un bon esmorzar

Nombrosos estudis han demostrat la importància d´un esmorzar equilibrat per a la nostra salut i benestar. Un bon esmorzar pot millorar la concentració i el rendiment. Els nutrients que ingerim al matí són crucials per al funcionament òptim del nostre cervell. Un esmorzar nutritiu pot millorar la concentració, la memòria i el rendiment en tasques cognitives.

També proporcionar energia. Després d´una nit de descans, els nostres nivells de glucosa estan baixos. Un esmorzar adequat ajuda a reposar aquests nivells i ens proporciona l'energia necessària per començar el dia.

Saltar-se l'esmorzar pot portar a una ingesta de calories més gran en altres menjars del dia. Un esmorzar equilibrat pot ajudar a controlar la gana i prevenir el sobrepès.