Gos husky recolzant el seu cap al ventre d'una persona.

VÍDEO: Un husky reacciona en escoltar batecs de nadó a la panxa de la seva humana

Les imatges s'han viralitzat a les xarxes socials

Els gossos, aquests companys fidels i incondicionals, sempre aconsegueixen sorprendre'ns amb les seves mostres increïbles d'afecte i comprensió. Aquesta vegada, un husky siberià ha robat els cors de milions de persones a les xarxes socials amb la seva emotiva reacció en escoltar els batecs del nadó a la panxa de la seva propietària. El vídeo, que s'ha tornat viral, mostra aquest bonic husky demostrant una connexió profunda i tendra amb la seva futura "germaneta" humana.

Al vídeo podem veure la propietària del husky estirada còmodament, deixant veure el seu ventre embarassat. En escoltar el so dels batecs del nadó, l'husky es mostra immediatament intrigat i curiós. S'acosta a la panxa de la seva propietària i, amb delicadesa, col·loca la poteta sobre ella. Les orelles s'alcen i la mirada es fixa, plena d'una barreja de sorpresa i tendresa.

Aquesta commovedora escena ha generat més de 3 milions de visualitzacions i ha estat compartida milers de vegades. Els comentaris no s'han fet esperar, amb usuaris de tot el món expressant-ne l'emoció i destacant la capacitat dels animals per sentir i connectar amb els humans de maneres tan profundes.

El comportament dels gossos durant l'embaràs humà

Els gossos són coneguts per la seva increïble capacitat per percebre canvis al seu entorn i en les persones que els envolten. Durant l'embaràs, molts gossos desenvolupen un comportament protector i mostren un afecte addicional cap a les propietàries. Això és degut al seu sentit agut de l'olfacte i la seva habilitat per detectar canvis hormonals. A més, poden notar canvis en el comportament i les rutines de les seves propietàries, cosa que els indica que alguna cosa està passant.

El comportament del husky al vídeo és un exemple perfecte d'aquesta connexió especial. En escoltar els batecs del nadó, el gos no només mostra curiositat, sinó també una actitud protectora i afectuosa. Col · locar la seva poteta i llepar suaument el ventre de la seva propietària és una mostra del seu instint de cura i el seu desig d'estar a prop i protegir tots dos.

La raça husky

Els huskies siberians són una raça coneguda per la seva lleialtat, intel·ligència i energia. Originaris de Sibèria, aquests gossos van ser criats per estirar trineus en condicions extremadament fredes. Tenen un fort instint de manada i són molt sociables tant amb humans com amb altres gossos.

Els huskies són coneguts per ser especialment bons amb els nens. La seva naturalesa gentil i juganera els fa companys ideals per a famílies amb nens petits. A més, són gossos molt intuïtius i protectors, característiques que són evidents en la reacció del husky al vídeo.

Com s'emportarà el husky amb el nadó?

Donat el comportament mostrat al vídeo, és molt probable que aquest husky es porti excepcionalment bé amb el nadó quan neixi. Els huskies solen ser molt pacients i curosos amb els nens, i el seu instint protector garanteix que estaran atents i vigilants en tot moment.

És important, però, preparar adequadament tant el gos com el nadó per a la seva convivència.