Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A la dreta una imatge amb un home content

Estalvia més de 12 euros amb el lot estalvi de neteja a Bonpreu i Esclat

L'estalvi és superior al 40%

Bonpreu i Esclat han llançat una oferta exclusiva que promet ajudar els consumidors a mantenir les seves llars netes i ordenades mentre estalvien significativament. El lot estalvi de neteja està disponible per només 16,99 euros, cosa que representa un estalvi de més de 12 euros en comparació del preu de tots els productes sumats, que és de 29,52 euros . Aquesta promoció és vàlida fins a l'1 de juliol, cosa que brinda als clients temps suficient per aconseguir-la.

Lot de productes de neteja a 16,99 €/lot, inclou: 1 Rentavaixella ultra poder FAIRY, 780 ml (5,99 €/u.), 1 Detergent líquid original ARIEL, 36 dosis, 1,8 l (12,59 €/u.), 1 Perles perfumades Fresh LENOR UNSTOPPABLES, 210 g (6,95 €/u.), 1 Netejador per bany DO NET, 1,3 l (3,99 €/u.). Preu anterior: 29,52 €/lot.
Lot neteja Bonpreu | Bonpreu

Què inclou aquest lot? El supermercat pensa en tu i no s'oblida de res

Fairy Ultra Poder (780 ml), amb un preu habitual de 5,99 euros. Estem parlant d'un potent detergent per a vaixella que elimina el greix més resistent, deixant els plats, els gots i els utensilis de cuina impecablement nets.

Detergent líquid original Ariel (36 dosis, 1,8 l). El preu habitual és de 12,59 euros. Sobren les paraules. Ariel és una marca coneguda a la neteja de roba. Aquest detergent líquid proporciona una neteja profunda, elimina les taques difícils i deixa la roba amb una aroma fresca i neta.

Perles perfumades Fresh Lenor Unstoppables (210 g). El preu original és de 6,95 euros. Aquestes perles afegeixen frescor a la roba. S'utilitzen juntament amb el detergent per proporcionar una aroma duradora que es pot mantenir fins i tot després de l'assecat.

Netejador per a bany Don Net (1,3 l). El preu del producte és habitualment de 3,99 euros. Manté el bany lliure de brutícia, calç i sabó. La fòrula assegura una neteja completa i un ambient fresc.

Com utilitzar cada producte? A les etiquetes de cada producte el fabricant explica les instruccions

Fairy Ultra Poder: Has d'omplir l'aigüera o un recipient amb aigua calenta i afegir una petita quantitat de Fairy Ultra Poder. Pots rentar plats, utensilis i olles utilitzant una esponja o raspall. Recorreu esbandir amb aigua neta i en els casos més difícils deixa en remull els plats uns minuts abans de fregar-los.

Detergent líquid Original Ariel: Mesura la quantitat adequada de detergent segons la càrrega de roba i el nivell de brutícia. Aboca el detergent al compartiment corresponent de la rentadora o directament al tambor. Recordeu que per a les taques difícils, cal aplicar una petita quantitat de detergent directament sobre la taca i fregar suaument abans de rentar.

Perles perfumades Fresh Lenor Unstoppables: Heu d'afegir les perles directament al tambor de la rentadora abans d'introduir la roba. El fabricant recomana utilitzar juntament amb el teu detergent habitual per potenciar l'aroma fresca a la teva roba. Aquestes boles són ideals per a la roba del llit, les tovalloles i la roba esportiva.

Netejador per a bany Don Net: Cal ruixar el netejador directament sobre les superfícies del bany, incloent inodors, lavabos i dutxes. Després has de deixar actuar el producte durant uns minuts perquè penetri en la brutícia i la tosca. És recomanable fer servir un raspall o una esponja, a més d'aigua neta.