Muntatge amb una imatge d'un osset de peluix i un cor ia la cantonada superior dreta, dins d'un cercle, imatge del vídeo referenciat a la notícia

VÍDEO: Un cadell abandonat es nega a deixar enrere el seu osset de peluix

Les imatges commouen molta gent a la xarxa

Un dels molts vídeos commovedors que circulen per Youtube és el d'un gosset abandonat que es nega a deixar enrere el seu osset de peluix. La història ha tocat el cor de centenars de milers de persones, reflectint tant la lleialtat i l'amor incondicional dels gossos com la realitat trista de l'abandonament animal.

El vídeo comença amb imatges d'un petit gosset, visiblement espantat i desorientat, aferrant-se a un osset de peluix en un lloc desolat. L'escena és punyent; el cadell, tot i estar abandonat, troba consol i seguretat a la seva joguina, mostrant una dependència emocional profunda cap al seu osset. .

El vídeo, que ràpidament es va tornar viral, mostra el moment en què una noia que passejava per la zona s'acosta al gosset. De mica en mica la noia es guanya la seva confiança fins que aconsegueixi que el cadell vagi amb ella. Però més endavant ell s'atura i mira fixament fins on és l'osset. No es vol anar sense. Ella se n'adona i finalment cadell i osset són rescatats. Posteriorment podem veure que renta l'osset i el torna al cadell, ara feliç i tranquil en la seguretat i tranquil·litat d'una llar.

Cachorrito abandonado se niega a dejar su Osito de Peluche tras ser rescatado

La realitat de l'abandonament animal

La història d'aquest gosset és un reflex trist de la realitat que pateixen molts animals a tot el món. L'abandó animal és un problema greu que afecta milions de mascotes cada any. Aquests animals, en ser deixats a la seva sort, pateixen una vida d'incertesa, gana i por.

Tot i que el vídeo no especifica la raça del gosset, aquest tipus d'històries són comunes entre moltes races, especialment les més petites i vulnerables. Gossos com els terriers, chihuahuas i altres gossos petits sovint són abandonats perquè els amos subestimen el compromís necessari per cuidar-los. Aquestes races, encara que petites en grandària, posseeixen un cor gran i una lleialtat infrangible, el que fa que històries com la del gosset amb el seu osset de peluix siguin encara més commovedores.

Els gossos i la lleialtat

La lleialtat dels gossos és una de les qualitats més admirades i reconegudes d'aquestes mascotes. Al llarg de la història, hi ha innombrables relats de gossos que han mostrat una fidelitat indestructible cap als seus amos i les seves possessions. En el cas del gosset amb l'osset de peluix, aquesta lleialtat es manifesta en la negativa a abandonar la seva joguina, l'únic objecte que li proporciona una sensació de seguretat enmig de la incertesa.