Muntatge amb un logotip de Mercadona, una dona sorpresa i un gelat misteriós

Bogeria per l'irresistible gelat que arrasa a les botigues de Mercadona: el necessito

Mercadona torna a convèncer els clients amb un nou gelat de sabor irresistible que has de tastar

Mercadona és el supermercat que més productes virals sol tenir a les prestatgeries. Ara, amb l'arribada del bon temps, són els seus gelats els que solen tenir força èxit a les xarxes socials. I a diferència d'altres cadenes, Mercadona no paga perquè els seus productes es tornin famosos, sinó que els mateixos clients se n'encarreguen.

Una de les característiques de Mercadona és que acostuma a encertar molt en posar a la venda productes similars als de marques cares, però a preus econòmics. Això passa, per exemple, amb els perfums o amb les imitacions de les galetes. Ara, un dels seus gelats està en boca de tots, però per un motiu molt cridaner.

El gelat dels cereals farcits de llet de Mercadona

Parlem del gelat de Cereals Farcits de Llet de Mercadona, un producte que tothom té al cap. Es tracta d'un gelat sorprenent de la gelateria Capo Bonifati de Teatinos, a Màlaga.

Muntatge amb els cereals amb llet de Mercadona
Els cereals amb llet de Mercadona són un producte de molt èxit | Mercadona

És a dir, malauradament no podrem provar-los, ja que ens queda una mica lluny, però a les xarxes ja és tot un boom . En aquest cas, la gelateria ha utilitzat els famosos cereals farcits de Mercadona per donar-li el toc final.

Els que ja han tingut la sort de tastar aquest gelat asseguren que és boníssim. No només recorda els cereals que més d'un ha menjat al matí, sinó que els gustos estan molt compensats. En definitiva, a qui se li ha acudit crear aquest gelat cal donar-li l'enhorabona.

Com són els Cereals Farcits de Llet de Mercadona?

Mercadona va llançar els Cereals Farcits de Llet ja fa molt de temps i ràpidament es van convertir en una gran opció per esmorzar. Com el seu nom indica, estan farcits de llet i tenen un toc cremós i suau que els fa irresistibles per als amants dels làctics.

Són extra cruixents per la qual cosa els converteix en els cereals perfectes per a aquelles persones que volen un producte innovador i dolç. I l'escenari ideal és gaudir-ne en un bol de llet. El seu preu és de 2,50€ cada caixa.

Preus i ofertes actualitzats el dia 20/05/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i XCatalunya no es fa responsable dels possibles canvis .