Muntatge amb una imatge d'un corgi amb el cap girat i la llengua fora. A la cantonada inferior dreta, dins d'un cercle, imatge del vídeo de què parla la notícia

VÍDEO: El corgi en patinet que triomfa a TikTok

El gosset té una habilitat extraordinària

El món de TikTok és ple de vídeos adorables i sorprenents, però un en concret ha cridat l'atenció de milers de persones: un corgi en monopatí. L'usuari @yuki27179 ha compartit un vídeo que s'ha tornat viral, mostrant un corgi lliscant amb destresa sobre un monopatí, una gesta que no només és encantadora, sinó que també demostra la intel·ligència i l'habilitat d'aquesta raça.

Al vídeo, el corgi mostra una gran coordinació i equilibri mentre es mou amb fluïdesa sobre el monopatí. No és lúnic ja que un altre de la raça corgi també es mou amb gran habilitat. Podem veure com el gosset s'impulsa amb una cama i que fins i tot sap frenar. Al final del vídeo, per evitar xocar, deixa anar el patinet cap a una banda i ell segueix caminant tranquil·lament. El vídeo ha acumulat milers de vistes i desenes de comentaris d'usuaris de TikTok que es meravellen davant del talent del corgi.

De fons, la cançó 'Pedro' de Rafaella Carra, que torna a estar molt de moda darrerament.

La raça Corgi

El corgi és una raça canina originària de Gal·les, coneguda per la seva baixa estatura, cos allargat i orelles grans i erectes. Hi ha dos tipus de corgis: el Pembroke Welsh Corgi i el Cardigan Welsh Corgi. El Pembroke és potser el més conegut, en part degut a la seva popularitat entre la reialesa britànica. Aquests gossos són famosos per la seva energia, intel·ligència i caràcter afable, cosa que els converteix en mascotes ideals per a famílies.

Els corgis són gossos de treball, originalment criats per al pasturatge de bestiar. Tot i la seva mida compacte, són increïblement àgils i forts, cosa que els permet manejar ramats d'animals més grans que ells. La seva intel·ligència i la seva disposició per aprendre també els fa aptes per participar en competicions d'agilitat i obediència.

Els Corgis i la Reina Isabel II d'Anglaterra

La relació entre els corgis i la monarquia britànica és ben coneguda. La Reina Isabel II d'Anglaterra ha estat una de les admiradores més grans d'aquesta raça. Al llarg de la seva vida, la reina va tenir més de 30 corgis, i aquests gossos han passejat sempre pel Palau de Buckingham. La història d'amor d'Isabel II amb els corgis va començar quan era nena i va rebre en Dookie, el seu primer corgi, com a regal.

Des de llavors, els corgis han estat un símbol de la reina i han aparegut a nombroses fotografies i esdeveniments oficials. La seva devoció per aquests gossos va ser tal que fins i tot alguns dels corgis reals han tingut descendència planificada per assegurar que sempre hi hagi corgis a la família reial.