Muntatge amb dues imatges a doble pantalla. A l'esquerra un Golden Retriever traient una cervesa de la nevera. A la dreta, el mateix gos se la porta al seu amo, que està tirat a terra

VÍDEO: Un Golden Retriever aprèn un truc amb sorpresa dolorosa per al seu amo

El gosset aprèn ràpid però de vegades les coses no surten com hom espera

Youtube és una font inesgotable de vídeos divertits de mascotes. En el què us portem avui, un Golden Retriever demostra la seva intel·ligència i entusiasme en aprendre un nou truc que deixa el seu amo amb una gran sorpresa. El vídeo, penjat pel popular canal EllieGoldenLife, dedicat a la vida d'aquest adorable gos, captura el moment en què el Golden Retriever executa un truc que implica portar una beguda al seu amo.

L'escena comença amb el gosset molt atent mentre el propietari li dóna instruccions. Ràpidament aprèn el truc i amb una determinació i energia contagioses, agafa la beguda i comença a portar-la amb compte cap al seu amo. Tot i això, en un gir inesperat i còmic, una vegada arriba fins a ell deixa la beguda de qualsevol manera causant un petit cop en el pitjor lloc i molt riure tant per a l'amo com per als espectadors.

Aquest moment no només mostra la intel·ligència i la capacitat d'aprenentatge del Golden Retriever, sinó també la seva personalitat juganera i l'alegria que porta a casa seva. El canal de YouTube on ha pujat el vídeo és ple de moments similars , mostrant l'animal en diverses situacions quotidianes, des d'aprendre nous trucs fins a simplement gaudir de la seva vida com a mascota estimada. Els seguidors del canal no només aprecien la tendresa i la diversió dels vídeos, sinó també l'oportunitat de veure la vida diària d'un Golden Retriever tan encantador.

Una de les races preferides pels nens

Els Golden Retrievers són coneguts per ser una de les races més amigables i fàcils d'entrenar. Són gossos extremadament intel·ligents, amb una disposició natural per complaure els seus amos, cosa que els fa ideals per aprendre trucs i participar en diverses activitats.

Els Golden Retrievers tenen un origen noble com a gossos de caça, criats inicialment per recuperar preses d'aigua i terra. Són gossos de mida mitjana a gran, amb un pelatge daurat brillant que requereix un manteniment regular. El seu temperament és equilibrat, són amables, fiables i amigables, cosa que els converteix en una de les races de gossos més populars del món.

A més de ser excel·lents companys familiars, els Golden Retrievers són també gossos de treball excepcionals. S'utilitzen comunament com a gossos guia, en teràpies assistides amb animals, i en operacions de cerca i rescat a causa de la seva intel·ligència i naturalesa dòcil.