Muntatge amb imatge d'un cadell de Beagle a l'esquerra. A la dreta, els dos cadells pelant-se

VÍDEO: Una mare Beagle atura una baralla entre els seus 2 cadells

La mare acaba ràpidament amb la "rebel·lia" dels cadells

En un encantador i emotiu vídeo de YouTube, una mare Beagle demostra les seves habilitats parentals d'una manera que ha enamorat arreu del món. El vídeo és antic, té 10 anys, però continua circulant com la pólvora avui dia. Ja s'acosta als 8 milions de visualitzacions.

L'escena comença amb dos adorables cadells Beagle enfeinats en una baralla juganera, els seus petits cossos rodant i recargolant-se mentre emeten petits grunyits. Abans que la situació es pugui intensificar, però, entra en escena la mare Beagle , que intervé de forma autoritària però tendra.

Interposant-se entre ells dos i simplement amb la seva presència, la mare Beagle separa els seus cadells i ràpidament posa fi a la disputa. La seva presència imponent però afectuosa és suficient perquè els cadells es calmin i adoptin una postura més relaxada.

Sens dubte, és una mostra de la seva intel·ligència i capacitat de comunicació. El vídeo acaba amb la mare allunyant-se i els cadells separats demostrant que, malgrat les seves entremaliadures, el vincle familiar continua sent fort.

Així que, si mai et trobes en una situació similar amb els teus gossos, recorda que fins i tot els moments de disciplina poden estar plens d'amor i cura. I potser, com en el cas d'aquesta mare Beagle, tot el que cal és un lladruc ferm i un cor ple d'amor per mantenir la pau a casa.

Dog mom ends beagle puppies fight

Una de les races de gos més estimades

Els Beagles són una raça famosa per la seva naturalesa amigable, curiosa i afectuosa. Originalment criats per a la caça, aquests gossos tenen un olfacte excepcional i una gran energia. Són coneguts per ser excel·lents companys tant per a famílies com per a persones actives, gràcies a la seva naturalesa juganera i el seu amor per l'exploració. Tot i això, com qualsevol bon pare, també saben quan imposar disciplina.

La història dels Beagles es remunta a l'antiga Grècia, encara que la raça tal com la coneixem avui es va desenvolupar principalment a Anglaterra. Són gossos mitjans, amb orelles llargues i caigudes, i un pelatge curt que sol ser una barreja de blanc, negre i marró. La seva expressió dolça i els grans ulls foscos fan que sigui difícil resistir-se al seu encant.

Tot i la seva mida, els Beagles tenen una gran personalitat. Són extremadament socials i gaudeixen de la companyia tant d'humans com altres gossos. La seva naturalesa curiosa els pot portar a ficar-se en problemes, especialment si segueixen un rastre que els interessa, ja que el seu fort sentit de l'olfacte els pot portar lluny si no se'ls supervisa adequadament.

A més de la seva intel·ligència i el seu sentit agut de l'olfacte, els Beagles són gossos molt vocals. Són coneguts pel seu udol distintiu, que feien servir originalment per alertar els caçadors de la presència d'una presa. A la llar, això pot traduir-se en una tendència a bordar o udolar quan estan emocionats o volen cridar l'atenció.

Tot i això, la seva lleialtat i la seva naturalesa afectuosa fan que els Beagles siguin excel·lents mascotes. Són gossos que formen forts llaços amb els amos i que gaudeixen d'estar involucrats en les activitats familiars. La seva naturalesa juganera i el seu amor per l'aventura els converteixen en companys ideals tant per a nens com per a adults.