Muntatge amb una imatge d'un gat apropant-se a un bebè adormit. A la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, imatge de la cara d'un Alaskan Malamute

VÍDEO: 2 gossos i 1 gat emocionen la xarxa quan coneixen el nou nadó de la família

Un altre vídeo viral torna a demostrar els sentiments de les mascotes

En un vídeo que s'ha tornat viral, veiem la interacció màgica entre dos gossos de raça Malamute d'Alaska, un gat i el nou nadó de la família. El vídeo, ple de tendresa i emoció, mostra la primera trobada entre les mascotes i el nadó, destacant l'amor i la protecció que aquests animals ofereixen a la seva nova germaneta humana.

El vídeo comença amb l'entrada del nadó a casa. Els malamuts, amb la seva impressionant mida i pelatge dens, s'acosten amb una suavitat i delicadesa que contrasta amb la seva aparença. Aquests gossos, coneguts per la seva naturalesa amable i protectora , es mostren extremadament curosos. Amb moviments lents i olfactes suaus, tots dos gossos s'aproximen al nadó, que dorm plàcidament.

El primer gos, un majestuós malamut de pelatge blanc i gris, s'acosta i fa olor el caparró del nadó amb el seu gran nas. Els ulls reflecteixen una barreja de curiositat i afecte. Aquest moment és particularment commovedor perquè es pot veure com el gos, malgrat la seva mida i força, entén la fragilitat del nou membre de la família i actua amb la màxima delicadesa.

El segon gos, igualment imponent però de pelatge més fosc, segueix el seu company, emetent petits sons d'emoció mentre s'hi acosta. La cua, que normalment es mou amb energia, ara ho fa de manera controlada , gairebé com si sabés que qualsevol moviment brusc podria espantar el nadó. Aquest comportament és un exemple clar de l'instint protector dels malamuts, una raça que històricament ha estat criada per conviure i protegir els humans, especialment els nens.

Mira el encuentro de estas mascotas con su nueva hermanita 💚

L'escena esdevé encara més encantadora quan el gat de la família decideix unir-se a la benvinguda. Els gats, que solen ser més reservats i territorials, sovint mostren una curiositat barrejada amb cautela davant l'arribada d'un nou membre a la família. Aquest gat no n'és l'excepció. S'acosta amb passos silenciosos, observant detingudament cada moviment. A diferència dels gossos, el seu enfocament és més calculat. S'asseu a prop del nadó, avaluant la situació abans de decidir acostar-se més. La combinació de la curiositat felina i la calidesa canina crea una atmosfera d'amor i protecció que envolta el nadó.

Els amos, emocionats amb el comportament de les seves mascotes

El vídeo mostra com els amos acaricien i tranquil·litzen els animals, reforçant l'enllaç entre ells i el nadó. Aquest tipus d'interacció és crucial per assegurar una relació positiva i segura entre les mascotes i el nadó. Hi ha instants en què un dels gossos es fica al llit a prop del nadó, com si volgués protegir-lo i mantenir-lo fora de perill.

Aquest instint protector és una característica destacada de la raça Malamute d'Alaska. Històricament, aquests gossos han estat utilitzats per les tribus inuit no només per estirar trineus, sinó també com a protectors dels campaments, vigilant i cuidant els membres més joves i vulnerables de la comunitat.

Els forts vincles dels animals amb els nadons

Aquest vídeo és un exemple perfecte de com les mascotes poden formar vincles profunds i significatius amb els nadons humans. Els malamuts, malgrat la seva grandària i força, demostren una capacitat impressionant per ser gentils i curosos. Aquesta combinació de força i tendresa els converteix en companys ideals per a les famílies amb nens petits. La seva naturalesa lleial i protectora assegura que estaran sempre vigilants i llestos per intervenir si el nadó necessita ajuda.