Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i, en primer terme, una noia bevent vi negre

El vi que et regala Bonpreu i Esclat comprant aquests formatges

La promoció estarà disponible fins a l'1 de juliol

Bonpreu i Esclat, supermercats reconeguts a Catalunya, han llançat una oferta especial que combina la qualitat dels seus productes gurmet amb l'excel·lència dels vins locals. Fins a l'1 de juliol, els clients podran gaudir d'una promoció exclusiva que inclou una safata de formatges gurmet juntament amb una ampolla de vi Nostrart de Sumorroca per un preu increïble de 8,95 euros. Aquesta oferta que inicialment tenia un valor de 15,90 euros, es presenta com una oportunitat inigualable per als amants de la bona taula.

Què inclou la promoció?

L'oferta inclou una safata de formatges gurmet de Bonpreu, amb opcions com formatges selecció o safates amb formatge i codonyat, cadascuna valorada en 8,95 euros. A més, es pot triar entre una ampolla de vi negre o blanc Nostrart, un vi DO Penedès de 750 ml el preu habitual del qual és de 6,95 euros.

El maridatge de vins i formatges és una tradició que enriqueix l'experiència culinària, potenciant els sabors i les aromes dels dos productes. Per gaudir al màxim d'aquesta combinació es recomanen certs aparellaments. Els formatges gurmet com el formatge de cabra es complementen perfectament amb el vi blanc Nostrart, la frescor i l'acidesa del qual realcen el sabor del formatge. D'altra banda, el formatge blau de sabor fort i picant és ideal per maridar amb vi negre, la robustesa i el cos del qual equilibren la intensitat del formatge.

La safata de selecció de formatges ofereix una varietat de sabors i textures. El formatge manxec, de sabor intens i lleugerament salat, combina bé amb el vi negre Nostrart, els tanins del qual complementen la textura ferma i el sabor robust del manxec. El formatge brie de textura suau i cremosa és perfecte amb vi blanc, l'acidesa del qual talla la cremositat del formatge realçant-ne els sabors.

Imatge d'una promoció que inclou una safata de formatges gourmet o selecció de formatges amb codonyat de BONPREU i una ampolla de vi negre o blanc NOSTRAT SUMARROCA, amb un preu total de 8,95 euros per lot, destacant un estalvi respecte al preu original de 15,90 euros.
Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

La combinació clàssica de formatge amb codony ofereix un equilibri perfecte entre dolç i salat, ideal per acompanyar amb vi blanc. La dolçor del codony i el sabor salat del formatge s'equilibren perfectament amb la frescor i l'acidesa del vi blanc Nostrart.

On i fins quan estarà disponible la promoció?

Per aprofitar aquesta oferta simplement visita qualsevol botiga Bonpreu o Esclat abans de l'1 de juliol Cerca la secció de productes gurmet selecciona la teva safata de formatges preferida i tria entre el vi negre o blanc Nostrart. En arribar a la caixa, el descompte s'aplicarà automàticament i podràs gaudir d'aquests productes premium per només 8,95 euros.