Muntatge amb imatge d'un establiment de Bonpreu i Esclat. A la dreta una imatge amb un noi assaborint un producte

4 productes de primeres marques amb gairebé el 40% de descompte a Bonpreu i Esclat

La promoció estarà disponible fins al proper 1 de juliol

Bonpreu i Esclat han llançat una oferta molt interessant. La promoció inclou una selecció de quatre productes d'alta qualitat amb un descompte que frega el 40%, una oportunitat única per omplir el rebost amb productes de confiança a un preu reduït.

Què inclou el lot estalvi?

L'oferta és simple i efectiva: un lot de quatre productes seleccionats amb cura amb un preu original de 18,97 euros, ara disponible per només 11,79 euros. Això representa una important reducció de preu, permetent als clients estalviar mentre gaudeixen de productes d'alta qualitat. Aquesta promoció està dissenyada per oferir una experiència culinària completa, combinant ingredients essencials i begudes refrescants, cosa que la converteix en una opció ideal per a diverses ocasions, des d'aperitius casuals fins a reunions més formals.

El primer producte del lot és un clàssic en qualsevol aperitiu: les escopinyes al natural de Baymar. Amb un pes de 55/65 grams, aquest producte destaca per la seva frescor i sabor, sent una opció saludable i deliciosa per incloure en amanides, pastes o simplement gaudir soles.

Les escopinyes Baymar són conegudes per la seva qualitat i compromís amb la sostenibilitat, oferint un producte marí que manté totes les seves propietats naturals. El seu preu individual és de 4,35 euros, cosa que reflecteix la seva categoria premium.

El segon producte és una bossa de patates casolanes de Frit Ravich, amb un pes de 160 grams. Aquestes patates es caracteritzen per la textura cruixent i el sabor autèntic, resultat d'un procés d'elaboració que respecta les receptes tradicionals. Frit Ravich és una marca àmpliament reconeguda al mercat espanyol per la seva dedicació a la qualitat i la innovació en el sector dels snacks. El preu regular d'aquest producte és de 2,19 euros, fent d'aquesta inclusió al lot una veritable ganga.

Per complementar aquests aperitius, el lot inclou una llauna d'olives farcides d'anxova de Serpis, amb un pes de 130 grams. Les olives Serpis són sinònim de tradició i excel·lència a la indústria de conserves. Cada oliva està farcida amb una pasta d'anxova que li atorga un sabor únic i deliciós, ideal per acompanyar qualsevol menjar o servir com a tapa. El preu de venda al públic d'aquest producte és d'1,99 euros, cosa que reafirma la qualitat i el prestigi de la marca.

El darrer producte del lot és un paquet de refresc Coca-Cola Zero, amb 12 llaunes de 330 ml cadascuna. Coca-Cola és una marca icònica a nivell mundial, coneguda pel seu sabor inigualable i la capacitat per refrescar qualsevol moment del dia. La versió Zero ofereix el mateix sabor clàssic sense les calories del sucre, sent una opció popular entre aquells que busquen cuidar la línia sense renunciar al plaer d'una bona beguda. El preu habitual d'aquest paquet és de 10,44 euros, consolidant l'oferta com una oportunitat excepcional d'estalvi.

Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Marques de primera qualitat

Les marques incloses en aquesta oferta, Baymar, Frit Ravich, Serpis i Coca-Cola , són sinònim de qualitat i confiança. Baymar es destaca pel seu compromís amb productes marins frescos i sostenibles, Frit Ravich per la seva innovació i dedicació en la creació de snacks deliciosos, Serpis per la seva tradició en conserves i Coca-Cola per la seva presència global i constant recerca de satisfer els seus consumidors amb productes de gran sabor.