Muntatge amb una imatge de l'exterior d'un establiment Bonpreu i, en primer terme, una noia bevent vi negre

El vi blanc que et regala Bonpreu comprant dues ampolles de vi negre

El valor del regal supera els 7 euros

En una oferta destacada - una de les millors d'aquesta quinzena - que Bonpreu i Esclat han llançat per als amants del bon vi, els clients tenen l'oportunitat d'emportar-se un vi blanc de qualitat sense cost addicional en comprar dues ampolles de vi negre. Aquesta promoció, disponible fins al 20 de maig de 2024, és ideal per a aquells que desitgen ampliar el celler personal amb vins d'excel·lent relació qualitat-preu i origen distingit.

Com aconseguir el regal?

Per només 9,90 €, els clients poden adquirir un lot que inclou:

Dues ampolles de vi negre Cabró! EMENDIS , DO Catalunya, de 750 ml cadascuna.

Una ampolla de vi blanc Flos EMENDIS , DO Penedès, de 750 ml, oferta com a regal.

Aquesta oferta representa un estalvi considerable, ja que el preu normalment combinat d'aquestes ampolles podria assolir els 17,55€.

Coneixent els vins

Vi Blanc Flos EMENDIS, DO Penedès: Aquest vi blanc és conegut per la seva frescor i vivacitat. Produït a la regió del Penedès, famosa pels seus blancs aromàtics i equilibrats, el Flos EMENDIS és ideal per a aquells que gaudeixen de vins amb notes de fruites blanques i un toc floral. És perfecte per acompanyar peixos i mariscs, amanides lleugeres o com a aperitiu.

Vi Negre Cabró! EMENDIS, DO Catalunya: Els vins negres de la DO Catalunya són apreciats per la seva robustesa i estructura. Aquest negre en particular ofereix un paladar ple de fruites madures amb notes especiades, fent-ho excel·lent per maridar amb carns vermelles, formatges madurs i plats de caça.

Maridatge

El vi blanc Flos EMENDIS és excel·lent per cuinar plats de peix o per crear salses lleugeres i aromàtiques. La seva acidesa i notes florals poden realçar la frescor dels aliments sense sobrepassar-los. Pel que fa als negres Cabró! EMENDIS són ideals per a reduccions que acompanyen carns, intensificant els sabors i afegint un toc d'elegància a qualsevol plat.

On i fins quan estarà disponible la promoció?

La promoció estarà vigent fins al 20 de maig de 2024, cosa que ofereix als clients prou temps per aprofitar aquesta excel·lent oportunitat d'adquirir vins d'alta qualitat a un preu reduït. La pots trobar a qualsevol establiment Bonpreu o Esclat.