Muntatge amb una noia assenyalant el nom Bonpreu en un establiment d'aquesta cadena de supermercats

Regal a Bonpreu per als que no tinguin temps per a cuinar

La promoció acaba el proper 20 de maig

Bonpreu i Esclat entenen que la vida moderna sovint és un remolí d'activitats que deixa poc temps per cuinar. Conscients d'aquesta realitat, han llançat una oferta per als seus clients. Fins al 20 de maig de 2024, per tan sols 1,95 €, els clients poden aprofitar un lot que inclou un menjar ràpid i una beguda refrescant, perfecte per a aquests dies atrafegats.

Detalls de l'oferta

El lot especial inclou dos productes clau que junts formen un menjar lleuger o un aperitiu satisfactori:

Yakisoba Yatekomo de Gallina Blanca : Aquest producte ve en dos sabors a escollir, clàssic o de pollastre, i es presenta en un envàs de 99 g. La preparació és ràpida i fàcil, perfecta per a un àpat exprés sense sacrificar el sabor.

Coca-Cola Zero de 500 ml: Per acompanyar, una Coca-Cola Zero afegeix aquest toc de frescor sense calories, ideal per als que busquen mantenir el consum de sucre sota control.

Regal de Coca-Cola a Bonpreu i Esclat
Regal de Coca-Cola a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Valors nutricionals i consells saludables

Si bé els Yakisobas són coneguts per la seva conveniència, és important considerar-ne el contingut nutricional. Generalment, aquests productes poden ser alts en sodi i additius. No obstant això, es poden fer eleccions més saludables en complementar-los amb opcions nutritives com ara afegir vegetals frescos o proteïnes magres per crear un menjar més equilibrat i ple de nutrients.

D'altra banda, la Coca-Cola Zero ofereix el gust refrescant d'una Coca-Cola sense el sucre i les calories, fent-la una opció popular per als que volen gaudir d'un refresc sense comprometre'n els objectius de salut.

Consells per a una alimentació saludable amb menjars ràpids

Aquí hi ha algunes idees sobre com fer que un àpat ràpid sigui part d'un estil de vida saludable:

Afegeix vegetals : Incorporar vegetals frescos o fins i tot congelats als Yakisobas pot augmentar el seu contingut de fibra i vitamines.

Inclou proteïnes magres: Afegir trossos de pollastre cuit, tofu o gambetes pot fer que el teu Yakisoba sigui més satisfactori i nutritiu.

Controla les porcions: Tot i que els envasos són convenients, controlar la quantitat que consumeixes pot ajudar a mantenir una dieta equilibrada.

Hidratació saludable: Tot i que la Coca-Cola Zero és una opció sense calories, alternar amb aigua o infusions sense sucre pot ser beneficiós per a la hidratació i la salut en general.

On i fins quan estarà disponible la promoció?

Aquest lot estarà disponible fins al 20 de maig del 2024, permetent als clients aprofitar aquesta oferta convenient durant un temps limitat. Donat el seu preu atractiu i la facilitat de preparació dels productes, aquesta promoció és ideal per a estudiants, professionals ocupats i qualsevol persona que necessiti una solució ràpida per menjar.