Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra un noi assenyalant el local

El regal que et fa Bonpreu comprant aquests productes de 'Terra i Tast'

Podeu gaudir d'aquesta promoció fins el proper 20 de maig

Bonpreu i Esclat presenten una promoció excepcional que combina la practicitat dels menjars preparats sense renunciar a bons ingredients. La marca 'Terra i tast' és garantia de qualitat. Fins al 20 de maig de 2024, en comprar una selecció de plats de la línia Terra i Tast, els clients rebran un regal especial: 40 grams de Parmigiano Reggiano DOP Zanetti ratllat. Aquesta oferta no només és una oportunitat per gaudir d'un àpat ràpid i saborós sinó també per realçar els teus plats amb un dels formatges més apreciats del món.

Detalls de l'oferta

La promoció inclou dues opcions de plats preparats:

Espaguetis a la carbonara: Un clàssic de la cuina italiana, fet amb una cremosa salsa de formatge i cansalada, llest per escalfar i servir.

Macarrons a la bolonyesa: Preparats amb una rica salsa de carn i tomàquet, aquests macarrons ofereixen un sabor reconfortant i familiar.

Tots dos plats vénen en porcions de 250 grams, ideals per a un menjar ràpid sense complicacions. El preu de cadascun és de només 2,99 €, una opció assequible per a tots els que busquen solucions de menjar pràctiques sense sacrificar la qualitat.

El regal: Parmigiano Reggiano DOP Zanetti

El Parmigiano Reggiano és més que un formatge; és una obra mestra culinària italiana, envellit durant un mínim de 12 mesos per desenvolupar el seu sabor únic i textura granulosa. El regal de 40 g de Parmigiano Reggiano DOP Zanetti ratllat és perfecte per elevar qualsevol plat, des de pastes fins a amanides i més. Aquest formatge no només afegeix un ric sabor umami sinó que també aporta una excel·lent font de proteïna, calci i altres nutrients essencials.

Valors nutricionals i usos culinaris del formatge

El Parmigiano Reggiano és conegut pel seu alt contingut de proteïnes i calci, cosa que el fa beneficiós per als ossos i la salut muscular. A més, és baix en lactosa, cosa que ho fa digestible per a moltes persones que són sensibles a altres lactis.

A la cuina, aquest formatge és extremadament versàtil. Aquí algunes formes d'usar el Parmigiano Reggiano ratllat:

Com a finalitzador de plats: Escampar pastes, risottos, i sopes per afegir profunditat de sabor.

En amanides : Afegeix una dimensió de sabor i textura a qualsevol amanida.

En plats fornejats: Excel·lent en plats al forn com lasanyes i gratinats.

Fins quan puc aprofitar la promoció?

Recorda que aquesta promoció està disponible fins al 20 de maig de 2024. Amb el seu preu i el valor agregat del formatge Parmigiano Reggiano, és probable que la demanda sigui alta. No espereu fins a l'últim moment per gaudir d'aquesta oferta exclusiva.