Muntatge amb una imatge d'un establiment Bonpreu ia la dreta, un home i una dona ficant una moneda dins una guardiola

Segona unitat al 50% en aquests productes d'una coneguda marca catalana a Bonpreu

La promoció estarà disponible fins el proper 22 d'abril

La coneguda marca catalana Ferrer s'ha associat amb la cadena de supermercats Bonpreu per oferir una promoció realment temptadora: la segona unitat d'una selecció dels seus productes més emblemàtics al 50 % de descompte. Aquesta promoció és vàlida fins al 22 d'abril , oferint una oportunitat perfecta per omplir el rebost amb autèntics sabors catalans.

Els productes i la marca Ferrer, amb el seu lema "tradicional - artesanal", s'ha establert com un pilar a la indústria alimentària catalana, proporcionant productes que són essencials a la cuina mediterrània. La seva gamma inclou des del clàssic "all i oli" fins a una selecció de conserves que són fonamentals a qualsevol cuina catalana. Amb un profund respecte per les receptes tradicionals i els mètodes de producció artesanals, Ferrer garanteix productes de la més alta qualitat.

Comprant una unitat de qualsevol dels productes Ferrer participants, la segona unitat s'ofereix amb un 50% de descompte, cosa que representa una excel·lent oportunitat per estalviar i gaudir de sabors autèntics.

Preus i usos a la cuina

Amb preus que van des de 1,42 euros per a l'all i oli fins a 2,39 euros per al pebrot rostit, la gamma de productes ofereix opcions per a tots els plats i pressupostos. Per exemple, el tomàquet triturat i el sofregit casolà són bàsics per començar una multitud de receptes, des de salses fins a guisats. Els llegums, com els cigrons Pedrosillanos i les llenties pardines, són la base perfecta per a plats nutritius i reconfortants.

A la cuina catalana, aquests ingredients es transformen en plats com una sopa rica amb llegums i carn, o samfaina, similar al ratatouille, on el sofregit casolà és un component clau. L'all i oli, per la seva banda, és l'acompanyament perfecte per a carns, peixos i verdures a la graella.

Detall dels productes Ferrer en oferta a Bonpreu i Esclat
Detall dels productes Ferrer en oferta a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan estarà disponible la promoció?

El temps per aprofitar aquesta promoció és limitat, ja que s'acaba el 22 d'abril. Per això, és essencial que els clients planifiquin les visites a Bonpreu i facin les compres a temps per no perdre's aquests descomptes. La promoció estarà disponible fins a aquesta data - o fins a fi d'existències - a qualsevol establiment Bonpreu o Esclat.