Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu. A la dreta una noia menjant un iogurt

El lot de iogurts a Bonpreu amb gairebé un 50% de descompte fins al 22 d'abril

Bonpreu presenta, com cada quinzena, un lot estalvi de iogurts amb un interessant descompte

Els supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una promoció que està fent les delícies dels amants dels productes lactis: un atractiu descompte de gairebé el 50% en un lot de iogurts variat de la marca Danone. Aquesta oferta especial, disponible fins al 22 d'abril, és una gran oportunitat per gaudir de productes d'alta qualitat a preus excepcionals.

Què inclou el lot estalvi?

El lot d'estalvi que ofereix Bonpreu i Esclat inclou tres productes diferents, tots ells de la reconeguda marca Danone, que és sinònim de qualitat i tradició al món dels productes lactis. Per només 2,99 euros, els clients poden endur-se a casa un conjunt de productes que habitualment tindria un cost de 5,73 euros. Això representa un estalvi molt elevat, de gairebé el 50%, una oferta difícil de rebutjar per als que cerquen qualitat i economia.

El lot inclou:

Iogurt grec natural Danone: Quatre unitats de 110 grams cadascuna. Aquest iogurt grec és conegut per la seva textura cremosa i el seu ric sabor. És perfecte per a aquells que busquen un aliment saciant i nutritiu, ideal per començar el dia amb energia o per a un aperitiu a mitja tarda.

Activia natural 0% Danone: Quatre unitats de 120 grams. Activia és una marca que ha fet un nom pels seus productes amb probiòtics, que ajuden a la digestió. Aquesta versió sense greix és ideal per als que busquen cuidar la figura sense renunciar al plaer d'un bon iogurt.

Danonino de maduixa Danone: Sis unitats de 50 grams. Aquests petit suisses són perfectes pels més petits de la casa. Amb un deliciós gust de maduixa i una textura suau, són unes postres o berenar ideal que aporta calci i vitamines necessàries per al creixement.

Lot estalvi de iogurts a Bonpreu i Esclat
Lot estalvi de iogurts a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Valors nutricionals

Cadascun d'aquests productes té un perfil nutricional que s'adapta a diferents necessitats i preferències:

El iogurt grec natural és ric en proteïnes i té una textura més densa, cosa que el fa molt satisfactori. Aporta també una bona quantitat de calci, essencial per a la salut òssia.

Activia natural 0% és una opció sense greix que segueix oferint els beneficis dels probiòtics per a aquells que busquen opcions més lleugeres.

Danonino és una font de calci i vitamina D, tots dos nutrients clau per al desenvolupament infantil.

On i fins quan està disponible l'oferta?

És important tenir en compte que aquesta promoció estarà disponible fins al 22 d'abril o fins a esgotar existències, cosa que succeeixi primer. Es recomana als clients que acudeixin aviat als seus establiments Bonpreu o Esclat més propers per aprofitar aquesta oferta.