Imatge amb un cuiner darrere una taula de formatges i un mapa de Catalunya

El restaurant a només 30 minuts de Barcelona que ha obtingut un Sol Repsol

El lliurament de premis s'ha celebrat aquesta setmana a Cartagena

Mas Salagros EcoResort5* un oasi sostenible i gastronòmic a tan sols 30 minuts de Barcelona al cor del Parc Natural de la Serralada Litoral, celebra una nova fita culinària: la distinció amb un Sol Repsol per al seu Restaurant Gastronòmic 1497, un lloc on gaudir d'una cuina d'autor que sedueix per la frescor, l'originalitat i el respecte per l'entorn.

El Sol Repsol és un símbol de qualitat i distinció que reconeix la cuina del restaurant Gastronòmic 1497, basada en productes ecològics i de temporada, i elaborada amb tècniques innovadores que respecten el medi ambient. Segons la pròpia guia, un restaurant amb un Sol és “Aquell que recomanaries a un amic i al que ja estàs pensant a tornar un munt de vegades. És premissa la qualitat del producte i la intenció d'elaborar una cuina honesta i coherent que anirà creixent ."

Gastronòmic 1497 ofereix una experiència gastronòmica de proximitat i sostenible, amb productes frescos de productors locals i del seu propi hort ecològic. El restaurant disposa de menús degustació amb maridatges personalitzats de vins ecològics que s'adapten a tots els gustos, incloent-hi un menú degustació vegà.

Les postres casolanes elaborades per l'equip pastisser són, senzillament, espectaculars. El compromís amb el medi ambient es reflecteix en consums responsables i l'ús de matèries primeres i productes d'origen 100% ecològic. Aquesta pràctica també s'aplica a la totalitat del celler, ja que el restaurant ofereix una àmplia carta de vins amb més de 200 referències tant nacionals com internacionals totes amb certificació ecològica.

Beniamino Campolo, F&B Director de Mas Salagros i Executive Xef del Gastronòmic 1497 ha declarat després de l'obtenció de la distinció: "És un honor i un veritable privilegi rebre la distinció del Sol Repsol per a Gastronòmic 1497 a Mas Salagros. Estem compromesos amb l'excel·lència culinària i aquesta distinció ens impulsa a continuar innovant i superant les expectatives dels nostres comensals. Vull agrair especialment a tot l'equip per la seva dedicació i creativitat, així com als nostres fidels clients pel seu suport continu”

De la mateixa manera Esteban Balagué, Maitre de Gastronòmic 1497 ha afegit; "Estem profundament agraïts per aquesta distinció del Sol Repsol. Esperem continuar oferint experiències gastronòmiques excepcionals i continuar elevant els nostres estàndards de servei per al gaudi dels nostres comensals."

Un cambrer amb una safata de te i pastes
Més Salagros | Mas Salagros

El xef Beniamino Campolo i el maitre Esteban Balagué lideren un equip que aposta per una cuina honesta i creativa, amb un fort compromís amb el medi ambient. La seva oferta gastronòmica, centrada en una proposta on preval la sostenibilitat amb sabor, és un viatge sensorial a través de productes ecològics i de temporada, on la tècnica i el sabor es fusionen en una experiència única.

El Restaurant Gastronòmic 1497 no només sedueix per la cuina, sinó també pel seu ambient elegant i acollidor. Ubicat en un entorn incomparable ofereix unes vistes impressionants del Parc Natural de la Serralada Litoral. El nom del restaurant té el seu origen a la data dels primers documents registrats de la masia Can Salagros. Es tracta d'un espai gastronòmic reservat per a més grans de 8 anys, on l'exclusivitat i l'atenció al detall s'uneixen per crear una experiència única.

Més informació sobre Mas Salagros:

Mas Salagros EcoResort 5* és pioner a la península ibèrica pel seu compromís total amb la sostenibilitat. El resort compta amb la certificació Green Globe, el reconeixement més prestigiós en sostenibilitat a nivell global.

Mas Salagros EcoResort 5* ofereix una experiència única que combina luxe, gastronomia i sostenibilitat. A més del Restaurant Gastronòmic 1497, el resort compta amb dos restaurants més, dues piscines, un centre de wellness AIRE Ancient Baths i 60 habitacions amb vistes al parc natural, de les quals 5 són suites. L'EcoResort 5* completa la seva oferta amb un ampli ventall d'activitats que promouen l' Slowlife , com ara Ioga, lloguer d'e-bikes, fins i tot un taller de fragàncies per submergir l'hoste en una experiència envolupant i única.