Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu de fons i en primer terme una dona menjant d´un plat de sopa

El regal de Gallina Blanca a Bonpreu i Esclat fins al 6 de maig

Segueixen les promocions a Bonpreu i Esclat

Bonpreu i Esclat van iniciar aquest dimarts passat una nova quinzena de promocions que dura fins al 6 de maig. Una inclou un regal. Per només 3,99 euros per lot, aquesta promoció és un homenatge a la tradició i al bon sabor, oferint els vins i cremes d'una marca que és sinònim de qualitat i confiança: Gallina Blanca.

Detalls de l'oferta

La promoció inclou productes essencials de Gallina Blanca, perfectes per acompanyar qualsevol àpat o gaudir per si sols:

1 paquet de brou casolà de pollastre o verdures Gallina Blanca , que conté 2 unitats de 1 litre cadascuna. Anteriorment a 3,99 euros per paquet ara formen part d'aquest lot econòmic.

1 Crema a escollir entre carbassa, xampinyons, espàrrecs o 7 verdures Gallina Blanca de 500 ml, el preu habitual de les quals és d'1,99 euros.

El preu d'oferta del lot és de 3,99 euros, cosa que significa que la crema et surt de franc. Aquesta oportunitat estarà disponible fins al 6 de maig, i permetrà als clients gaudir d'aquest benefici per temps limitat.

Els Productes

Brou casolà de pollastre o verdures: Fets amb ingredients 100% naturals i sense conservants, aquests vins són la base perfecta per a sopes, guisats i salses, o simplement per gaudir-los sols.

Cremes de carbassa, xampinyons, espàrrecs o 7 verdures : Cada crema és una barreja rica i suau de vegetals seleccionats, ideals per a un menjar lleuger o com a entrant en un menjar més elaborat.

Valors nutricionals

La marca Gallina Blanca es compromet a oferir productes naturals i saludables. Els seus vins i cremes són baixos en greix i rics en vitamines i minerals essencials. Per exemple, la crema de 7 verdures és una font excel·lent de fibra i antioxidants, mentre que el brou de pollastre proporciona proteïnes i pot ser reconfortant en dies freds.

La Marca Gallina Blanca: Gallina Blanca és una marca que ha estat a les cuines des de 1937, oferint productes que combinen la comoditat amb el sabor casolà. L'empresa se centra en la innovació constant i la qualitat, mantenint alhora un fort compromís amb la sostenibilitat i la nutrició.

Detall de la promoció de Gallina Blanca a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de Gallina Blanca a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Consells per gaudir de l'oferta:

Aprofita per innovar: Fes servir el brou com a base per experimentar amb noves receptes.

Planificació de menús: Les cremes poden servir com un primer plat excel·lent, deixant-te més temps per concentrar-te al plat principal.

Estoc de rebost: Amb una data de caducitat llarga, és el moment ideal per comprar diversos lots i tenir sempre a mà una opció ràpida i saludable per menjar.

On i fins quan està disponible la promoció?

El lot d'oferta de Bonpreu i Esclat, que inclou els productes de Gallina Blanca, és una oportunitat per portar a casa sabors que evoquen la cuina tradicional amb la facilitat del menjar modern. Per tan sols 3,99 euros i fins al 6 de maig, estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat.