Muntatge amb una imatge d'una noia esmorzant asseguda a una taula. De fons l´exterior d´un establiment Bonpreu

El millor esmorzar a Bonpreu i Esclat amb aquest lot estalvi fins al 6 de maig

Comença el dia amb energia amb aquest lot estalvi

A punt per començar el dia amb energia? Bonpreu i Esclat et tenen cobert amb un lot d'esmorzar que et deixarà llest per fer front al dia. Amb l'oferta especial disponible fins al 6 de maig, podreu gaudir del millor esmorzar a un preu irresistible de només 9,95 euros per lot.

Què inclou el lot estalvi?

1 cacau soluble ColaCao d'1,2 kg: El clàssic favorit del matí que proporciona aquest reconfortant gust de xocolata. Ideal per començar el dia amb un somriure.

6 Litres de llet semidesnatada Bonpreu: Llet d´alta qualitat per acompanyar el teu ColaCao o el teu cafè matutí, també perfecta per a cereals o per cuinar.

El preu

Preu i Termini: Aquest lot d'esmorzar, amb un preu de 9,95 euros, és una ganga que no us podeu perdre. Disponible només fins al 6 de maig, és el moment perfecte per proveir el teu rebost amb aquests essencials de l'esmorzar.

Els productes

Cacau soluble ColaCao: Aquest cacau en pols és conegut pel seu sabor autèntic i la seva capacitat per dissoldre's fàcilment en llet calenta o freda. Una porció de ColaCao no només és deliciosa, sinó que també proporciona una bona quantitat d'energia i alguns antioxidants que són bons per a la salut.

Llet semidesnatada Bonpreu: La llet semidesnatada és una excel·lent opció per a aquells que busquen un equilibri entre sabor i control calòric. Proporciona calci essencial per a la salut òssia, proteïnes per a la construcció i reparació de teixits, i vitamina D que ajuda a l'absorció del calci.

Valors nutricionals

Un esmorzar equilibrat és essencial per a un bon començament de dia. El cacau proporciona carbohidrats que són una font d'energia ràpida, mentre que la llet aporta proteïnes, importants per mantenir la sensació de sacietat al llarg del matí. A més, la llet semidesnatada redueix la ingesta de greixos sense comprometre el sabor o els nutrients essencials.

Consells per a un esmorzar complet

Una de les maneres més populars de gaudir aquest lot és preparant una tassa de ColaCao calenta. Només cal barrejar unes cullerades del cacau en pols amb la llet calenta o freda i tindràs una beguda deliciosa. També pots fer servir tots dos productes a les teves receptes de rebosteria o per fer un batut de xocolata.

Acompanya el teu ColaCao amb pa integral: El pa integral afegeix fibra i nutrients essencials per a un esmorzar balancejat.

Afegeix fruites: Les fruites són una excel·lent font de vitamines i minerals. Combina-les amb el teu ColaCao per esmorzar més complet.

Varia les teves opcions: Fes servir la llet per preparar civada o cereals integrals, que et proporcionaran energia sostinguda.

Detall del lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi d'esmorzar a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

On i fins quan estarà disponible el lot estalvi?

El lot d'esmorzar de Bonpreu i Esclat és l'opció perfecta per a aquells que busquen començar el dia amb una alimentació saludable, deliciosa i econòmica. Disponible fins al 6 de maig, assegura't de no perdre l'oportunitat de gaudir i estalviar amb aquesta magnífica oferta a qualsevol dels seus establiments.