Muntatge amb l´entrada d´un establiment Condis i en primer terme un gos content de la raça Shiba Inu

El regal que Condis fa al teu gos: Tens temps fins al 27 de febrer

Condis també pensa en les mascotes de la casa

La cadena de supermercats Condis ha llançat una promoció que farà les delícies dels gossets de la casa i els seus amos: fins al 27 de febrer. Els clients que adquireixin productes per a les mascotes seran obsequiats amb un regal especial per al seu gos. Aquesta iniciativa no només fomenta la cura i el benestar animal sinó que també reflecteix el creixent interès en el mercat de productes per a mascotes a Catalunya.

La promoció

Condis ofereix un "regal" exclusiu als seus clients: per la compra d'aliments per a gossos, els propietaris rebran una ampolla de 115 g de YowUp!, un complement nutricional que promet millorar la dieta de les mascotes. Aquest obsequi se suma al menú de productes d'alta qualitat ja disponible, entre els quals hi ha el pinso per a gossos adults de pollastre i arròs, venut en còmodes bosses de 4 kg (a 6'35 euros) i 10 kg (a 12'65 euros) .

Els productes

El pinso per a gossos ofert per Condis és una opció premium en alimentació canina. Està formulat per cobrir totes les necessitats nutricionals de gossos adults i conté una barreja equilibrada de proteïnes, greixos, carbohidrats i fibres. El pollastre, ingredient principal, és una font excel·lent de proteïnes, mentre que l'arròs proporciona els carbohidrats necessaris per a l'energia diària de les mascotes.

Beneficis per als gossos

Una bona alimentació és fonamental per a la salut i el benestar dels gossos. Els productes oferts en aquesta promoció asseguren una dieta balancejada que pot contribuir a un pelatge més brillant, una millor digestió i un sistema immunològic més fort. El complement YowUp! afegeix a aquesta dieta vitamines i minerals essencials que poden millorar la condició física general de la mascota i proporcionar una vida més llarga i saludable.

Detall de la promoció de Condis referenciada a la notícia
Detall de la promoció de Condis referenciada a la notícia | Condis

Un sector en auge

El sector de les mascotes està en expansió a Catalunya. De fet, el principal patrocinador del Girona FC és una empresa de menjar, joguines i altres complements per a animals. Segons dades del sector, hi ha hagut un increment significatiu en la xifra de negoci relacionada amb les mascotes, incloent-hi aliments, accessoris i serveis veterinaris. La gent està invertint més en la cura dels seus animals, buscant productes de més qualitat i més opcions especialitzades.

Condis se suma a aquesta tendència amb la seva promoció, que no només apunta a augmentar les vendes de productes per a mascotes sinó també a enfortir la lleialtat dels clients. En oferir productes de qualitat i regals addicionals, Condis es posiciona com un punt de referència per als propietaris de mascotes que busquen el millor per als seus companys de quatre potes.

Fins quan estarà disponible la promoció?

La promoció de Condis és un exemple perfecte de com l'amor per les mascotes i la bona feina empresarial poden anar de la mà. Els amos de gossos a Catalunya poden aprofitar aquesta oportunitat fins al 27 de febrer per mimar les seves mascotes i, alhora, contribuir al creixement d'un sector que cada dia guanya més importància a la regió. Amb productes de qualitat i un regal que afegeix valor, Condis no només alimenta les nostres mascotes sinó que també alimenta el creixement econòmic del mercat de productes per a mascotes.