Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia menjant una amanida

Els millors menús estalvi a Bonpreu i Esclat fins al 19 de febrer

Una quinzena més, els supermercats Bonpreu i Esclat ofereixen aquest tipus de promoció

Els supermercats Bonpreu i Esclat han anunciat una quinzena més una sèrie de menús a preus d'estalvi disponibles fins al 19 de febrer. Aquests menús ofereixen una varietat de menjars preparats que no només prometen conveniència i un bon preu, sinó també una experiència gastronòmica autèntica i nutritiva. Us explicarem detalladament aquests menús, els seus productes, valors nutricionals i altres aspectes que els fan una opció atractiva per als consumidors.

Els menús estalvi d'aquesta quinzena

Els menús en promoció es presenten com a opcions de menjar ràpid, saludable i econòmic, abastant des d'amanides fins a plats més elaborats. Amb preus que varien entre 4,95 i 9,90 euros , Bonpreu i Esclat busquen satisfer les necessitats d'un ampli espectre de clients, des d'aquells que busquen un àpat lleuger fins a aquells que desitgen un plat més substanciós. Tots els menús tenen un descompte, ja reflectit al preu, d'entre 2 i 5 euros respecte al preu original.

Cada menú combina diferents productes, pensats per oferir un àpat complet i equilibrat:

Menú a 4,95 euros: Inclou una ensalada i una porció de carxofes a la brasa, oferint una combinació de vegetals frescos i proteïnes.

Menú a 5,49 euros: Es compon d'arròs de tres delícies i un rotllo de primavera o de carn amb formatge i quatre formatges. Aquest menú combina sabors de la cuina oriental i occidental, brindant un menjar variat i ple de sabor.

Menú a 5,95 euros: Presenta una opció més tradicional amb calcots a la brasa i una truita de patates amb ceba o bé d'altres varietats, cosa que és una elecció perfecta per als que busquen sabors casolans i reconfortants.

Menú a 9,90 euros: Inclou canelons de carn rostida i croquetes de calçots.

Detall dels menús estalvi a Bonpreu i Esclat
Detall dels menús estalvi a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Valors nutricionals

Els menús varien en els valors nutricionals, depenent dels components seleccionats. Les amanides ofereixen una opció baixa en calories i rica en nutrients essencials, mentre que les opcions com la truita de patates o els canelons poden ser més rics en carbohidrats i proteïnes, però també en greixos i calories. És important que els consumidors considerin les seves necessitats dietètiques i restriccions en seleccionar un menú.

Bonpreu i Esclat sembla que tenen en compte la importància d'una alimentació equilibrada. Tot i que no tots els plats es poden considerar 'saludables' en el sentit estricte de la paraula, hi ha opcions per a tots els gustos i necessitats.

Fins quan dura la promoció i on es pot comprar?

Aquests menús són una mostra de com els supermercats poden oferir solucions pràctiques als que tenen un estil de vida atrafegat. A preus assequibles, els clients poden gaudir de plats variats que satisfan diferents gustos i necessitats dietètiques, sense necessitat de cuinar. Es podrà comprar a tots els establiments Bonpreu i Esclat. La promoció dura fins al 19 de febrer i és una oportunitat perquè els consumidors gaudeixin d'aquests plats a un preu reduït.