Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia menjant un pastís

El regal que et fa Bonpreu comprant dues cuixes de pollastre fins al 20 de maig

Gaudeix d'aquesta promoció al teu establiment Bonpreu o Esclat més proper

Bonpreu ha llançat una promoció irresistible que combina qualitat, sabor i un regal especial. Fins al 20 de maig de 2024, la compra d'una safata de cuixes de pollastre ideals per a brasa, a un preu de 6,99 €/kg, ve acompanyada d'un deliciós allioli de la marca Salses Fruits totalment gratuït. Aquesta promoció és perfecta per als amants de la bona taula que aprecien la combinació de sabors i busquen alternatives saludables i delicioses per als àpats.

Detalls de la promoció

L'oferta inclou una safata de 500 g de cuixes de pollastre, ideal per menjar en família o amb amics. El preu ajustat i la qualitat garantida en fan una oportunitat única per gaudir d'una de les parts més sucoses i saboroses del pollastre. A més, cada compra ve amb un regal especial: un envàs de 180 g d'allioli de Salses Fruits, perfecte per acompanyar i realçar el sabor del pollastre.

Receptes recomanades

Les cuixes de pollastre són conegudes per la seva carn tendra i la seva capacitat per absorbir sabors, fent-los ideals per a diversos mètodes de cocció. Tot i això, per a aquesta promoció, recomanem especialment la preparació a la brasa. Cuinar les cuixes de pollastre a la brasa no només en ressalta el sabor natural, sinó que també ajuda a mantenir una textura exterior cruixent mentre la carn es manté sucosa i suau per dins.

Una simple marinada d'oli d'oliva, all, llimona, sal i pebre pot ser tot el que necessites per preparar aquestes cuixes abans de rostir-les. Col·locar-los a la graella a foc mitjà i girar-los regularment assegurarà una cocció uniforme i un daurat perfecte. L'allioli inclòs a la promoció pot ser usat tant per marinar com per servir al costat, afegint un toc cremós i amb caràcter al plat final.

Detall de la promoció a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Valors nutricionals

El pollastre és una excel·lent font de proteïna d'alta qualitat , que és crucial per al manteniment i desenvolupament dels músculs. Les cuixes, encara que lleugerament més altes en greix que altres parts del pollastre, ofereixen una riquesa en sabor i una textura que els fa especialment desitjables. A més, l'allioli, encara que és més ric en calories a causa del contingut d'oli, es pot gaudir amb moderació per afegir profunditat sense comprometre gaire la dieta.

On i fins quan l'oferta està disponible?

És important recordar que aquesta promoció està disponible fins al 20 de maig de 2024. Atesa la qualitat i el valor de l'oferta, s'espera que la demanda sigui alta , per la qual cosa es recomana als clients planificar les compres amb anticipació per no perdre's aquesta excel·lent oportunitat. Estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat.