Muntatge amb una imatge d'un establiment Bonpreu ia la dreta, un home i una dona ficant una moneda dins una guardiola

El lot estalvi de carn a Bonpreu i Esclat per gaudir tota la família

L'oferta estarà disponible fins el proper 20 de maig

Bonpreu i Esclat tornen a demostrar el seu compromís amb oferir productes de qualitat a preus accessibles amb una nova promoció que encantarà totes les famílies amants de la bona carn. Fins al 20 de maig del 2024, els clients poden aprofitar el lot estalvi, un paquet especialment dissenyat per als aficionats a la graella i la cuina casolana, per només 24 €.

Quins productes inclou la promoció?

Aquest lot estalvi inclou una selecció generosa i variada de carns perfectes per a qualsevol ocasió:

Quatre cuixes de pollastre: Ideal per a rostits oa la graella, les cuixes de pollastre són sucoses i tendres, perfectes per a nens i adults per igual.

Costella de porc (500 grams): Amb un sabor i una textura que es realcen quan es cuinen lentament, les costelles són perfectes per a barbacoes.

Ventresca de porc (500 grams): Coneguda per la seva carn suau i sucosa, la ventresca és excel·lent per rostir a foc lent i aconseguir un exterior cruixent amb un interior tendre.

Botifarra fresca de porc (1 kg): Un clàssic de la cuina catalana, la botifarra és versàtil i es pot cuinar de múltiples maneres, des de la graella fins a guisats.

Valors nutricionals

Cadascun d'aquests productes ofereix beneficis nutricionals importants. El pollastre és una excel·lent font de proteïnes magres, essencial per al desenvolupament muscular i un metabolisme saludable. Les costelles i la ventresca de porc, tot i que són més riques en greixos, proporcionen energia i són bones fonts de vitamines del complex B. La botifarra, per altra banda, és rica en proteïnes i ferro, indispensable per a la salut sanguínia i l'energia diària.

Receptes

Per treure'n el màxim profit, hi ha algunes idees sobre com preparar aquestes carns:

Cuixes de pollastre: Marinats amb llimona, all, i herbes, i rostits a la graella fins que estiguin daurats i cruixents.

Costelles de porc : Perfectes per cuinar a baixa temperatura a la barbacoa amb una salsa barbacoa casolana fins que la carn es desfaci.

Ventresca de porc: Rostida a foc lent amb una capa d'herbes i espècies fins que la part exterior estigui perfectament caramel·litzada.

Botifarra fresca : A la graella i servida amb un toc d'allioli i pa fresc o en un guisat amb llenties i verdures de temporada.

Lot estalvi de carn a Bonpreu i Esclat
Lot estalvi de carn a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Consells de conservació

Donat el preu competitiu d'aquest lot i l'alta qualitat dels productes oferts, és aconsellable comprar múltiples lots si es tenen plans per menjars familiars o esdeveniments especials en un futur proper. Per conservar la frescor i el sabor, es recomana emmagatzemar les carns al congelador si no es cuinaran immediatament i descongelar-les a la nevera un dia abans de cuinar-les.

On i fins quan està disponible l'oferta?

Aquesta promoció estarà disponible fins al 20 de maig de 2024. Atès que ofereix una excel·lent relació qualitat-preu i una varietat d'opcions per gaudir de diferents plats, és probable que la demanda sigui alta. Per tant, es recomana visitar Bonpreu i Esclat per aprofitar aquesta oferta.