Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia menjant un pastís

El regal que et fa Bonpreu i Esclat comprant una cuixa d'ànec

La promoció està disponible fins al 6 de maig

En una oferta especial que combina tradició amb sabor, Bonpreu i Esclat presenten una promoció temptadora per als gurmets: en comprar una cuixa d'ànec confitat, els clients poden endur-se a casa un regal. Disponible fins al 6 de maig, aquest lot és un veritable regal per al paladar i la butxaca.

Què inclou el lot estalvi?

Per només 7,99 euros, el lot inclou:

1 cuixa d'ànec confitat Martiko: 250 grams d'un clàssic de la cuina francesa, llest per ser escalfat i servit amb la pell daurada i la carn suculenta. O bé 220 grams d'ànec de l'Empordà

1 amanida de cranc Argal: 240 grams d'una amanida fresca i llesta per consumir, que aporta un toc lleuger i refrescant a qualsevol àpat.

Valors Nutricionals

Cuixa d'ànec confitat Martiko : Conegut per la seva textura tendra i sabor intens, l'ànec és una excel·lent font de proteïnes i ferro. El confitat és una tècnica de cocció que conserva la carn fent-la extremadament tendra i saborosa.

Amanida de cranc Argal: Aquesta amanida llesta per menjar és baixa en calories i rica en sabor, oferint una combinació perfecta de proteïnes i vegetals per a un plat equilibrat.

Detall del lot estalvi d'ànec i amanida de cranc a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi d'ànec i amanida de cranc a Bonpreu i Esclatb | BonpreuEsclat

Com combinar-los a la teva taula?

La cuixa d´ànec confitat pot ser el centre d´un sopar elegant o un plat principal sofisticat per a un àpat especial. Es pot acompanyar amb puré de patates, verdures rostides o una amanida verda. L'amanida de cranc és perfecta per servir com a entrant, i l'anyada de la temporada pot oferir una guarnició fresca i nutritiva o servir com a complement saborós a qualsevol plat.

On i fins quan està disponible el lot estalvi?

Bonpreu i Esclat han creat un lot que celebra la qualitat i facilitat de preparació, permetent als clients gaudir d'una experiència gastronòmica amb un descompte atractiu. Amb la comoditat de plats gairebé llestos per servir i la frescor dels productes de temporada, aquest lot és ideal per als que busquen gaudir d'un àpat deliciós i nutritiu sense complicacions. Aprofita aquesta oferta fins al 6 de maig a qualsevol establiment Bonpreu i Esclat.