Muntatge amb una imatge de l´exterior d´un establiment Bonpreu i en primer terme una noia contenta

El lot de 4 productes de primeres marques a Bonpreu amb gairebé el 40% de descompte

Fins al 6 de maig els clients de Bonpreu i Esclat poden gaudir de la promoció

Bonpreu i Esclat han llançat un lot compost per productes de primeres marques amb un descompte que frega el 40%. Aquesta promoció, vàlida fins al 6 de maig, permet als consumidors endur-se a casa un conjunt d'ingredients versàtils per a la cuina per només 10,95 euros.

Què inclou el lot estalvi amb 4 productes de primeres marques?

El lot està valorat en 18,07 euros comprant els productes per separat i s'ofereix ara per 10,95 euros, cosa que representa un estalvi important en el pressupost de la compra setmanal. Aquest descompte és especialment rellevant en un moment en què els consumidors estan buscant maneres d'estirar els euros sense sacrificar la qualitat.

Productes inclosos

1 paquet de pasta Fusilli Primavera Garofalo: 500 grams de pasta de blat dur, acolorida amb sabors naturals, que aporta un toc alegre i gurmet a qualsevol plat de pasta.

1 pot d'espàrrecs blancs Carretó: 115 grams d'espàrrecs curts, una guarnició de luxe que pot elevar qualsevol amanida o servir-se com un aperitiu fi.

1 pot de salsa fina Original lleugeresa: 425 grams d'una salsa lleugera i cremosa, ideal per a amanides o per afegir un toc subtil i saborós a sandvitxos i wraps.

1 pack de refresc Coca-Cola Zero: 12 llaunes de 330 ml de la beguda refrescant sense sucre, perfecta per acompanyar qualsevol menjar o gaudir per si sol en qualsevol moment.

Detall del lot estalvi de 4 primeres marques a Bonpreu i Esclat
Detall del lot estalvi de 4 primeres marques a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Usos a la cuina

Pasta Fusilli Primavera Garofalo: Pot ser l´estrella d´un plat fred de pasta en un dinar al´aire lliure o servir com a base per a un sopar ràpid amb una salsa casolana.

Espàrrecs blancs Carretó: Poden adornar una amanida verda, incorporar-se en un risotto cremós, o simplement gaudir-ne amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra i unes gotes de llimona.

Salsa fina Original Lleugeresa: Usada amb moderació, és una excel·lent alternativa a les salses més calòriques, mantenint el sabor però reduint la ingesta de greixos.

Refresc Zero Coca-Cola: Ideal per als que busquen el sabor de Coca-Cola sense la càrrega calòrica del sucre, pot servir com a base per a còctels sense alcohol o simplement refrescar en un dia calorós.

On i fins quan està disponible l'oferta?

Bonpreu i Esclat ens recorden que és possible gaudir de productes de qualitat de marques reconegudes sense haver de pagar un preu premium. Amb la promoció vàlida fins al 6 de maig, els consumidors tenen una finestra d'oportunitat per aconseguir aquests productes essencials a un preu reduït. Estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat.