Muntatge amb una imatge d'un establiment Bonpreu ia la dreta, un home i una dona ficant una moneda dins una guardiola

El lot estalvi per menjar casolà i ràpid amb un important descompte a Bonpreu

Pots adquirir el lot estalvi fins el proper 6 de maig

La comoditat i la nostàlgia d'un àpat casolà es poden gaudir ara sense passar hores a la cuina, gràcies al nou lot estalvi de Bonpreu i Esclat. Aquesta promoció, vigent fins al 6 de maig, et permet endur-te a casa dos productes essencials per a un menjar ràpid i casolà amb un descompte molt interessant.

Quins productes inclou el lot?

El lot inclou una escalivada a la brasa Terra i Tast i Nuggets de pollastre Preli, tot pel preu de 4,99 euros, un estalvi notable del preu original de 7,49 euros. Aquesta oferta atrau els que busquen solucions de menjars ràpids sense renunciar al sabor i la qualitat dels productes.

Escalivada a la brasa Terra i Tast: Dues racions de 400 grams de verdures rostides, un plat tradicional de la cuina catalana. L'Escalivada s'elabora rostint pebrots, albergínies i de vegades ceba o tomàquet, tot amanit amb oli d'oliva, i és coneguda pel seu ric sabor fumat.

Nuggets de pollastre Preli: Un ració de 200 grams, aquests nuggets són un aperitiu o un menjar ideal per als més petits de la casa o per aquells que busquen una solució de menjar confort ràpid i deliciós.

Valors nutricionals

L'escalivada és coneguda no només pel sabor, sinó també pels valors nutricionals. Les verdures rostides conserven una gran quantitat de vitamines i minerals i són baixes en calories, cosa que les converteix en una opció saludable per a qualsevol menjar. D'altra banda, els nuggets de pollastre, encara que són un aliment processat, poden ser una bona font de proteïna. Tot i això, és important considerar el mètode de cocció i el consum moderat dins d'una dieta equilibrada.

Usos en cuina

L'escalivada a la brasa Terra i Tast es pot servir com a acompanyament de carns i peixos, com a farciment d'empanades o sobre torrades amb una mica de formatge de cabra.

Els Nuggets de pollastre Preli són perfectes per a un àpat ràpid, ja sigui sols amb la teva salsa preferida o com a part d'un àpat més elaborat amb una amanida fresca i variada.

On i fins quan està disponible la promoció?

En resum, el lot estalvi de Bonpreu i Esclat ofereix als consumidors una manera de gaudir de plats que saben a casa amb la conveniència d'un temps de preparació mínim i un preu assequible.

Aprofita aquesta oferta disponible fins al 6 de maig a qualsevol establiment Bonpreu o Esclat.