Muntatge amb una imatge d'un establiment Bonpreu ia la cantonada inferior esquerra, dins d'un cercle, una pizza

El regal de Bonpreu i Esclat per als amants de la pizza

Nova promoció a la cadena de supermercats catalana

Els supermercats Bonpreu i Esclat han llançat una promoció que està fent les delícies dels aficionats a la pizza. En concret, han decidit regalar una pizza mitjana a tots aquells que comprin una pizza mitjana, crua o cuita. La promoció inclou productes de la marca AlterVego, coneguda pel seu enfocament en aliments vegetals i alternatius. Podràs triar entre AlterVcon o AlterSandwich.

La promoció és senzilla però atractiva: en comprar una pizza mitjana, ja sigui crua per fornejar a casa o ja cuita per gaudir al moment, el client rep una altra pizza mitjana de regal. Això és aplicable a les pizzes que s'adquireixin a botigues que tinguin servei d'elaboració pròpia de pizzes, excloent-ne les pizzes personalitzades al gust del client.

Aquest tipus de promocions no només fomenten la fidelitat del client, sinó que també conviden a tastar productes que potser no haurien considerat anteriorment, com ara les opcions vegetarianes i veganes d'AlterVego. És una manera excel·lent d'introduir el públic en alternatives alimentàries sostenibles i saludables sense renunciar al plaer d'una bona pizza.

Origen de la pizza

La pizza, aquest plat universal que ha conquerit paladars a tot el món, té una llarga història. Originària d'Itàlia, la pizza ha evolucionat des dels seus humils començaments com un plat de pobres a Nàpols fins a convertir-se en un dels àpats més populars del planeta. La pizza que coneixem avui, amb tomàquet i formatge, va començar a prendre forma al segle XVIII, però no va ser fins a l'arribada de la pizza Margarita, dedicada a la reina Margherita de Savoia, que aquest plat va començar a guanyar el seu estatus icònic.

🍕🍕Esta es la HISTORIA DE LA PIZZA | Infonimados🍕🍕

A la imatge de la promoció, la pizza que adorna l'anunci és un veritable festí visual. Amb ingredients que semblen incloure pernil, xampinyons, formatge fos i olives negres, és el tipus de pizza que apel·la a aquells amb un gust pels clàssics. La combinació de sabors salats del pernil, la terra dels xampinyons, el ric formatge i les olives creen un equilibri de sabors que és tant familiar com reconfortant. Aquesta és una opció però en podràs trobar moltes més als establiments Bonpreu i Esclat.

AlterVego, una de les marques més conegudes de productes vegans

La marca AlterVego, per part seva, és un exemple de com les preferències dels consumidors estan canviant. En un món cada cop més conscient de la salut i del medi ambient, les opcions d'aliments a base de plantes estan en auge. AlterVego ofereix alternatives a productes animals, com ara carns i formatges, utilitzant ingredients d'origen vegetal. Aquest enfocament no només beneficia aquells que segueixen dietes vegetarianes o veganes, sinó també aquells que busquen reduir el seu consum de carn per raons de salut o sostenibilitat.

Fins quan està disponible la promoció?

El 19 de febrer és la data límit per gaudir aquesta oferta. Això sí, no estarà disponible a tots els establiments de la cadena, només en aquells que tinguin el servei de pizzes d'elaboració pròpia.