Muntatge amb una imatge de l'interior d'un establiment Bonpreu ia la cantonada superior dreta, dins d'un cercle, la promoció referenciada a la notícia

Estalvia més de 7 euros amb un lot estalvi de neteja a Bonpreu fins al 19 de febrer

Nova promoció als supermercats Bonpreu i Esclat

Nova quinzena d'ofertes als supermercats Bonpreu i Esclat. La principal oferta del nou fulletó consisteix en un lot de productes de neteja amb un estalvi de més de 7 euros, disponible fins al 19 de febrer.

Quins productes inclou la promoció?

L'oferta inclou quatre productes essencials per a la neteja i la cura de casa teva, a un preu de lot de tan sols 13,99 euros. Aquesta promoció ens dóna l'oportunitat d'adquirir productes de marques reconegudes a un preu més accessible, permetent mantenir la nostra llar impecable sense afectar la butxaca.

Detergent líquid Dixan (30 dosis)

Ideal per rentar i cuidar la roba, Dixan ofereix resultats impecables, eliminant les taques més difícils. El seu format líquid permet una dissolució ràpida i efectiva, evitant residus a la roba. A més, el seu envàs és fàcil de manejar i dosificar.

Suavitzant concentrat Vernel (70 dosis)

Amb Vernel, la teva roba no només quedarà neta, sinó també increïblement suau i amb una fresca aroma a cel blau que perdura. La seva fórmula concentrada garanteix que amb una petita quantitat tindràs roba suau i perfumada durant molt més temps.

Netejador multiusos Somat (40 dosis)

Aquest producte és un tot terreny a la cuina. No només neteja, sinó que també desgreixa i dóna brillantor, sent perfecte per a vaixelles i olles. La seva fórmula en gel i la seva aroma a llimona deixen un acabat perfecte i una olor de net que tots associem amb una llar ben cuidada.

Pastilles per a WC Bref en format duo pack

Mantingues el teu vàter fresc i net amb aquestes pastilles de Bref que eliminen gèrmens i males olors. El format innovador permet una neteja contínua i eficaç amb cada baixada d'aigua.

Lot estalvi de productes de neteja a Bonpreu
Lot estalvi de productes de neteja a Bonpreu | BonpreuEsclat

Un estalvi interessant en uns productes de primeres marques

Si sumem el cost individual de cada article, el total superaria els 20 euros, però amb aquesta promoció el preu és de només 13,99 euros per tot el conjunt. És un estalvi important que ens permet estirar el nostre pressupost de neteja.

Trucs de neteja amb aquests productes

Per aprofitar al màxim aquests productes, aquí hi ha alguns trucs:

Dixan: Tracta de forma prèvia les taques difícils aplicant una mica de detergent directament sobre la taca abans de posar la roba a la rentadora.

Vernel: Fes servir el suavitzant diluït en aigua per netejar i aromatitzar armaris i calaixos.

Somat: Aplica el gel directament sobre les superfícies més complicades de la cuina, deixa'l actuar uns minuts i després neteja amb un drap humit per a una neteja profunda.

Bref: Col·loca una pastilla al tanc del vàter perquè amb cada descàrrega s'alliberi netejador i mantingui el WC fresc i net.