Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, oli d'oliva

La promoció d'oli d'oliva a Bonpreu: Segona unitat al 70%

L'oferta està disponible fins el proper 6 de maig

Bonpreu ha llançat una promoció que farà les delícies dels amants de l'oli d'oliva: la segona unitat de l'oli d'oliva verge extra Carbonell compta amb un descompte del 70%. Una oferta tan saludable per a la butxaca com per al cos, vàlida fins al 6 de maig.

Detalls de la promoció

La primera unitat d´oli d´oliva verge extra Carbonell d´1 litre té un preu de 15,89 euros.

La segona unitat es pot adquirir per només 4,77 euros.

Si es compren dues unitats, el preu mitjà per ampolla és de 10,33 euros.

Preu i termini

Aquesta oferta representa una oportunitat significativa per als consumidors. Normalment, dues ampolles d'oli d'oliva Carbonell d'1 litre costarien 31,78 euros en total, però amb aquesta promoció el preu es redueix a 20,66 euros, fet que suposa un estalvi de més del 35% . Els clients tenen fins al 6 de maig per aprofitar aquesta promoció.

Carbonell, una marca emblemàtica d'oli d'oliva

Amb una història que es remunta al 1866. Coneguda pel seu oli d'oliva verge extra d'alta qualitat, Carbonell es distingeix per un sabor i aroma que realcen qualsevol plat. La marca es compromet amb la sostenibilitat i el respecte al medi ambient, factors cada cop més valorats pels consumidors conscients.

Detall de la promoció d'oli a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció d'oli a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Una manera de combatre l'alça al preu de l'oli d'oliva

El preu de l'oli d'oliva ha experimentat una pujada els darrers mesos, una tendència observada a nivell global. Diversos factors han contribuït a aquesta situació:

Condicions climàtiques adverses: Sequeres i onades de calor a regions productores clau han afectat les collites d'olives, disminuint la producció.

Augment de la demanda: el reconeixement dels beneficis saludables de l'oli d'oliva ha portat a un augment de la demanda a nivell mundial.

Costos de producció: Els preus dels insums, com a fertilitzants i energia, han augmentat, impactant directament en els costos de producció.

Importància de l'oli d'oliva a la dieta

L'oli d'oliva verge extra no és només un ingredient culinari; és un component essencial de la dieta mediterrània, reconeguda pels beneficis per a la salut. Ric en àcids grassos monoinsaturats i antioxidants, l'oli d'oliva pot ajudar a reduir el risc de malalties cardíaques i controlar el colesterol.

On i fins quan està disponible l'oferta?

a promoció de Bonpreu és una excel·lent oportunitat per adquirir oli d'oliva verge extra d'alta qualitat a un preu reduït. En un context de preus creixents, ofertes com aquesta permeten als consumidors continuar gaudint de productes premium sense comprometre el pressupost. Fins al 6 de maig, els amants de la cuina i la salut tenen l'oportunitat de fer-se amb aquest producte essencial a un cost menor, gràcies a la tradició i la qualitat que ofereix Carbonell. Estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat.