Muntatge amb imatge d'un establiment Bonpreu ia l'esquerra, dins d'un cercle, oli d'oliva

Promoció d'oli d'oliva català a Bonpreu i Esclat fins al 20 de maig

Una bona oportunitat per gaudir d´un oli d´oliva de gran qualitat a un preu competitiu

En una època on l'autenticitat i la qualitat són més valorades que mai a la gastronomia, l'oli d'oliva verge extra (AOVE) es destaca com un indispensable a les cuines. Aprofitant aquesta premissa, les cadenes de supermercats Bonpreu i Esclat han llençat una promoció exclusiva per als amants dels productes d'alta qualitat: l'oli d'oliva verge extra Terrall, obtingut d'olives arbequines catalanes. Aquesta oferta estarà disponible fins al 20 de maig , presentant una oportunitat única per adquirir aquest producte de denominació d'origen a un preu excepcional.

Detalls de la promoció

L'oli d'oliva verge extra Terrall s'ofereix en un format pràctic de 2 litres a un preu de 19,95 euros, fet que es tradueix en un cost aproximat de 9,98 euros per litre. Aquesta promoció no és només atractiva pel preu, sinó també per l'oportunitat d'obtenir un producte d'alta qualitat que és essencial en qualsevol cuina mediterrània. L'oli està disponible a totes les botigues Bonpreu i Esclat fins al 20 de maig o fins a esgotar existències, cosa que permet als consumidors planificar les compres i assegurar-se de no perdre aquesta excel·lent oferta.

Detall de la promoció d'oli d'oliva català a Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció d'oli d'oliva català a Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

El producte i la denominació d'origen

L'AOVE Terrall prové d'olives de la varietat arbequina, una de les més apreciades a Catalunya i reconeguda per la qualitat superior. Aquest tipus d'oli es caracteritza pel seu sabor suau i afruitat amb un toc de picor i amargor que equilibra perfectament al paladar. Les olives arbequines són petites i rodones, però malgrat la mida, estan carregades d'un sabor intens i una textura que produeix un oli excepcionalment refinat.

La denominació d´origen protegeix l´autenticitat i les tècniques tradicionals de producció de l´oli d´oliva català, garantint que cada ampolla de Terrall compleix amb estrictes estàndards de qualitat. Aquest segell no només promou el respecte pel patrimoni agrícola de la zona , sinó que també assegura que els consumidors obtenen un producte que és veritablement representatiu de la terra d'on prové.

Usos a la cuina

L'oli d'oliva verge extra arbequina és increïblement versàtil a la cuina, ideal per utilitzar tant en cru com en cuinat. El seu sabor equilibrat el fa perfecte per amanir amanides, per acabar plats de pasta, o com a base per marinar carns i peixos. A més, el seu punt de fum relativament alt el fa adequat per fregir i coure, proporcionant una alternativa més saludable a altres olis vegetals.

Context econòmic: l'alça de preus de l'oli d'oliva

La promoció de Bonpreu i Esclat arriba en un moment particularment oportú, atès el recent augment dels preus de l'oli d'oliva a nivell global. Factors com les fluctuacions climàtiques, que afecten la producció a les principals regions olivereres del món, i l'augment de la demanda en mercats internacionals , han portat a una alça significativa de preus. En aquest context, l'oferta de Bonpreu i Esclat no només és atractiva pel preu, sinó també per oferir estabilitat davant de les incerteses del mercat.