Muntatge amb una imatge d'una noia esmorzant asseguda a una taula. De fons l´exterior d´un establiment Bonpreu

Bonpreu et regala un producte comprant un nèctar Granini: Fins al 20 de maig

Nova oferta de Bonpreu i Esclat

En una nova i temptadora promoció, Bonpreu i Esclat han decidit fer més dolces les compres dels seus clients fins al 20 de maig del 2024. En comprar un pack de nèctar Granini, els consumidors rebran un paquet de Fuet & Bread Argal com a regal. Aquesta oferta, que combina una beguda refrescant i un snack pràctic, està disponible per només 1,65€, que representa un estalvi significatiu sobre la compra d'aquests productes per separat.

Detalls de l'oferta

El lot inclou:

Nèctar de Granini: Disponible en tres sabors a escollir - tangerina, préssec o pinya. Cada pack conté tres unitats de 200 ml.

Fuet & Bread Argal: Un paquet que combina fuet (un tipus de salsitxa curada espanyola) amb panets, perfecte per a un snack ràpid o un complement per dinar.

Aquesta combinació no només és convenient sinó també deliciosa, oferint una barreja de sabors dolços i salats que poden satisfer qualsevol antull durant el dia.

Valors nutricionals

El nèctar Granini és ric en vitamines. Depenent del sabor, aquests nèctars són una font de vitamines A i C, totes dues essencials per al sistema immunològic i la salut de la pell. Com que és a base de fruites, aquests nèctars ajuden a mantenir una bona hidratació, oferint una alternativa més saborosa a l'aigua.

El Fuet & Bread Argal és una bona font de proteïnes, necessàries per al manteniment i la reparació de teixits corporals. Els panets proporcionen energia a través dels carbohidrats, essencials per mantenir l'activitat diària.

Detall de la promoció de Bonpreu i Esclat
Detall de la promoció de Bonpreu i Esclat | BonpreuEsclat

Moments de consum

El pack de nèctar Granini i el Fuet & Bread ofereixen versatilitat tant a la cuina com a la vida diària. Els nèctars poden ser gaudits sols com una beguda refrescant o usats com a base per a còctels i batuts. D'altra banda, el Fuet & Bread és ideal per portar com un snack a la feina o l'escola, o fins i tot per servir com a aperitiu en reunions casuals.

Fins quan l'oferta estarà disponible?

Aquesta promoció estarà disponible fins al 20 de maig del 2024, donant als consumidors suficient temps per aprofitar l'estalvi i la conveniència que ofereix. És una excel·lent oportunitat per provar productes de qualitat a un preu reduït. Estarà disponible a tots els establiments Bonpreu i Esclat.